Παρασκευή , 25 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συνάντηση Τ.Καλογιάννη, με τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ν. Ιωαννίνων “Ο Νεομάρτυς Γεώργιος”

Συνάντηση Τ.Καλογιάννη, με τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ν. Ιωαννίνων “Ο Νεομάρτυς Γεώργιος”

Τα σοβαρά προβλήματα που συνδέονται με το κυκλοφοριακό στην πόλη, συζητήθηκαν μεταξύ αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 και των μελών της διοίκησης του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ν. Ιωαννίνων “Ο Νεομάρτυς Γεώργιος”.

 

Η δημοτική παράταξη Ιωάννινα_2023 εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της Βασίλη Κοσμά, Σπύρο Γκίζα και Ντίνο Παπαδόπουλο, οι οποίοι συνόδευαν την Τατιάνα Καλογιάννη. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ν. Ιωαννίνων “Ο Νεομάρτυς Γεώργιος” παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Ψήνας, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Αλεξίου, και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Αλέξανδρος Ντάκουλας, Βασίλειος Ντούτσης και Άγγελος Μάγγος.

 

Ο πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ αναφέρθηκε πρωτίστως στην υποχρέωση των δημοτικών αρχών για την οριστική διοικητική ρύθμιση και διευθέτηση προβλημάτων, ώστε με συγκεκριμένες παρεμβάσεις να βελτιωθεί η λειτουργικότητα, αλλά και να αποκατασταθεί η έλλειψη σημάνσεων σε ορισμένες εκ των υφιστάμενων χώρων στάθμευσης επαγγελματικών αυτοκινήτων με Ειδική Άδεια Ταξί. Οι χώροι στάθμευσης αυτοί είναι στις οδούς: Καραμανλή και Ιωαννίνων, Μητροπόλεως, Δωδώνης (έμπροσθεν Ξενοδοχείου Grand Serai), Κοραή (παλιά Αγροτική τράπεζα), Βρανούση (Κιάφα), Δομπόλη (Υπηρεσίες ΔOY), Παλιά Σφαγεία, Πλατεία Χατζή, Βογιάννου (Βοτανικός), Κερασούντος (Ανατολή), Πέραμα, Σεισμόπληκτα.

 

Επίσης επισημάνθηκε ότι η κατάργηση των υφιστάμενων θέσεων στάθμευσης (π.χ. επί της 28ης Οκτωβρίου), με δεδομένη την έλλειψη επικαιροποιημένης κυκλοφορικής μελέτης, θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα και όποια έχει προαναγγείλει η δημοτική αρχή ότι θα λυθούν.

 

Η Τατιάνα Καλογιάννη δήλωσε ότι έχει τονίσει επανειλημμένα τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στις συναντήσεις της με τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της πόλης, την ανάγκη υιοθέτησης λύσεων μετά από ολοκληρωμένες μελέτες και εφαρμογή τους χωρίς καθυστερήσεις.

 

Πολυτέλεια απώλειας και άλλου χρόνου για την πόλη δεν υπάρχει.

Δείτε Επίσης

Σοβαρός τραυματισμός 33χρόνου σε τροχαίο

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 33 χρόνος, εξετράπη της πορείας του στο δρόμο από Ιωάννινα προς Πέραμα ...