Τρίτη , 21 Μαΐου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Συνεχίζεται η δράση στη Super League παρά το “lockdown”

Συνεχίζεται η δράση στη Super League παρά το “lockdown”

Από: Άγγελος Μπάρκας–

Κανονικά θα συνεχιστεί η διεξαγωγή της Super League, της Basket League αλλά και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ενημέρωση ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως τόνισε, η πρώτη κατηγορία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και οι αναμετρήσεις του Champions League, του Europa League αλλά και εκείνες του μπάσκετ δεν θα σταματήσουν να διεξάγονται κατά τη διάρκεια του lockdown.

Φυσικά, η τήρηση των απαραίτητων πρωτοκόλλων και η διεξαγωγή των τεστ από τους συλλόγους, θεωρείται επιβεβλημένη.

Οπότε ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr  το Σάββατο (7/11 , 17:15) θα υποδεχθεί κανονικά τον Παναιτωλικό στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες” για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Για τη δεύτερη εθνική κατηγορία δεν έγινε καμία αναφορά ενώ σήμερα Παρασκευή (6/11) στη κατηγορία υπάρχει τηλεδιάσκεψη για να συζητηθούν οι εξελίξεις.

Τέλος, για τον υπόλοιπο αθλητισμό, επιτρέπεται η ατομική άθληση μόνο σε εξωτερικούς, δημόσιους χώρους και σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως τρία άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή σε ατομικά και μόνο αθλήματα όπως αντισφαίριση, η τοξοβολία, η ιστιοπλοΐα, η ποδηλασία και τα υπόλοιπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...