Παρασκευή , 17 Ιουνίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ ενημερώνει ότι συνεχίζονται έως τις 30-09-2020 οι εγγραφές των υποψηφίων σπουδαστών του για το χειμερινό εξάμηνο 2020 Β’ στις ακόλουθες ειδικότητες Α΄ Εξαμήνου, που υπάρχουν κενές θέσεις:

  1. Τεχνικός Αρτοποιός -Ζαχαροπλαστικής
  2. Τεχνικός Δασικής προστασίας
  3. Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος

Οι υποψήφιοι-ες θα πρέπει να καταθέσουν Αίτηση Οριστικής Εγγραφής στην Γραμματεία του Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ (3ο χλμ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αθηνών, τηλ. 26510-68160) και πρέπει να είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή Πτυχίου ΤΕΕ Β’ Κύκλου Σπουδών ή ΕΠΑ.Λ ή ΕΠΑ.Σ, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.
Τέλος, όσοι δικαιούνται κατάταξη ή επιθυμούν μετεγγραφή στο Γ΄ Εξάμηνο των παρακάτω ειδικοτήτων, θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία του ΙΕΚ:

  1. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
  2. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα- Web designer-Developer/Video Games)
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν για περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες του Ο.Α.Ε.Δ: www.oaed.gr και του ΙΕΚ Ιωαννίνων http://iek-oaed.ioa.sch.gr/

Τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ εξασφαλίζουν στους αποφοίτους τους (μετά από εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης) Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Επιπέδου 5. Η φοίτηση είναι δωρεάν.

Δείτε Επίσης

Διεθνές συνέδριο για τον πολιτισμικό πλούτο των Μικρασιατών

Σήμερα Παρασκευή, στις έξι το απόγευμα, ξεκινά το Διεθνές Συνέδριο που οργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών ...