Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- Ο κ. Αυγενάκης προδικάζει την απόφαση της έφεσης του ΠΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- Ο κ. Αυγενάκης προδικάζει την απόφαση της έφεσης του ΠΑΣ

“Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης  ξεπέρασε ακόμη μία φορά τον εαυτό του και από εκπρόσωπος όλων των αθλητικών συλλόγων της Ελλάδας, ως σύγχρονος κομματάρχης της εκλογικής του περιφέρειας δήλωσε μεταξύ άλλων από το Ηράκλειο, για τη νίκη του ΟΦΗ, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής της Super League:

«Είσοδος στην 6άδα του πρωταθλήματος και συμμετοχή στα play off, με φόντο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Ο κ. Αυγενάκης προδικάζει την απόφαση της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την αφαίρεση των πέντε βαθμών, η οποία αν γίνει δεκτή, ο ΠΑΣ θα είναι αυτός που θα συμμετέχει στα play off για τη διεκδίκηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οποία και αν είναι η απόφαση το σίγουρο είναι ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό τημ του ΠΑΣ, για την πορεία της ομάδας, οι οποίοι δεν ευθύνονται για  τα όποια εξωαγωνιστικά λάθη και παραλείψεις, αν υπήρξαν.

Τέλος όσοι δικαίως αντιδρούν για την παρέμβαση κ. Αυγενάκη καλό είναι να τον ρωτήσουν γιατί εδώ και τρία χρόνια δεν προχώρησε κανένα αθλητικό έργο στην πόλη, τι έγινε με κλειστό γυμναστήριο στο Βοτανικό, τι έγινε με την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου που είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ  πριν 3,5 χρόνια, πόσα χρήματα από το ΠΔΕ ήρθαν στην πόλη για τον αθλητισμό;”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...