Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Από Άγγελος Μπάρκας–

Από τη Δευτέρα (11/5) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με ΚΥΑ άναψε το “πράσινο φως” και για τις προπονήσεις των ομάδων της Super League 2, σε γκρουπ (6-8) ατόμων, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Super League 1.

Έτσι, η ομάδα του ΠΑΣ σύμφωνα με όλες τις προϋποθέσεις θα ξεκινήσει από την Τρίτη (19/5) με τα απαραίτητα τεστ και αφού θα έρθουν τα αποτελέσματα, την Πέμπτη (20/05) οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση:“Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αλλαγές στη νομοθεσία για τα μέτρα αντιμετώπισης του COVID-19, ανακοινώνει την επιστροφή στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, χωρισμένη σε γκρουπ ποδοσφαιριστών.
Κατόπιν και των προβλέψεων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. η ομάδα θα προσέλθει την Τρίτη για την λήψη των απαραίτητων δειγμάτων, από το σύνολο των ποδοσφαιριστών και προσωπικού, για την πραγματοποίηση των τεστ από ειδικό υγειονομικό συνεργείο του Ομίλου Ιατρικής Διάγνωσης Αθηνών.
Τα αποτελέσματα των τεστ θα επιστραφούν την Τετάρτη 20/05/20 και εκτός απροόπτου οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν το ραντεβού της επιστροφής για την Πέμπτη 21/05/20, στο ΠΕΑΚΙ.
Ο Ιατρός και υγειονομικός υπεύθυνος της ομάδας κ.Ριστάνης είχε συνάντηση εχθές, συνοδευόμενος από τους κ.κ. Σκόρδο, Ντουρουντό και Ντάσιο, με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ κ.Κολόκα για την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του ΠΑΣ, στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...