Πέμπτη , 31 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Την τιμητική του θα έχει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας

Την τιμητική του θα έχει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας

Την τιμητική του θα έχει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο της οποίας θα βραβεύσει τους κορυφαίους αθλητές της για το έτος 2021, καθώς και τον Πολυνίκη και Πρωταθλητή Όμιλο της προηγούμενης χρονιάς. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Μαΐου και ώρα 19.00 στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι. Στον Ν.Ο.Ι. θα απονεμηθούν τα δύο κύπελλα του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος για τις περσινές επιτυχίες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που τον έφεραν, για μία ακόμη χρονιά, στην κορυφή!

Παράλληλα, στους κορυφαίους Έλληνες κωπηλάτες της περσινής χρονιάς περιλαμβάνονται εννέα αθλητές του Ομίλου οι οποίοι επίσης θα βραβευθούν από την ΕΚΟΦΝΣ την ερχόμενη Δευτέρα για τις διεθνείς επιτυχίες τους. Πρόκειται για τους: Θανάση Παλαιοπάνο (1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Διπλό Σκιφ Νέων Ανδρών), Μαρία Κυρίδου (5η Ολυμπιακή θέση στο Τόκιο – Δίκωπος άνευ Γυναικών), Κατερίνα Γκόγκου (5η θέση στο Παγκόσμιο Εφήβων / Νεανίδων – Διπλό Σκιφ Νεανίδων), Σπύρο Γεωργίου και Ανδρέα Καρέτσο (6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων –Τετράκωπος άνευ Εφήβων), Παύλο Φαϊτά (6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Δίκωπος άνευ Νέων Ανδρών), Ιάσωνα Εξάρχου (2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νέων – Διπλό Σκιφ Νέων Ανδρών), Χριστίνα Παπαϊωάννου και Νεφέλη Ντάρα (1η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα -Τετραπλό Σκιφ Κορασίδων).

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...