Σάββατο , 26 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Το πλοίο “Ηγουμενίτσα” , δρομολογήθηκε για να συνδέσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με το Μπρίντιζι

Το πλοίο “Ηγουμενίτσα” , δρομολογήθηκε για να συνδέσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με το Μπρίντιζι

Ένα νέο πλοίο του ομίλου Γκριμάλντι δρομολογήθηκε για να συνδέσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με το Μπρίντιζι. Το πλοίο ονομάζεται “Ηγουμενίτσα” και δύναται να μεταφέρει 800 επιβάτες και διαθέτει 3.120 γραμμικά μέτρα για Ι.Χ. αυτοκίνητα, φορτηγά και ημιρυμουλκούμενα.

Το “Ηγουμενίτσα” θα αντικαταστήσει το πλοίο Florencia, που απασχολείται προσωρινά στη γραμμή, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες του ομίλου.

Το πλοίο “Ηγουμενίτσα” ταξιδεύει με ιταλική σημαία και διαθέτει 191 καμπίνες και συνολικά 459 κλίνες διαφόρων τύπων (εσωτερικές, εξωτερικές ), όλες εξοπλισμένες με ιδιωτικό μπάνιο και κλιματισμό, μερικές από τις οποίες είναι εξοπλισμένες για επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα.

Στη διάθεση των επιβατών υπάρχουν 320 άνετα ανακλινόμενα καθίσματα, ένα εστιατόριο self-service, ένα μπαρ, ένα κατάστημα και ένας παιδότοπος εξοπλισμένος για παιδιά.

Μέσω του πλοίου “Ηγουμενίτσα” ο Όμιλος Grimaldi πραγματοποιεί μια σημαντική αναβάθμιση της υπηρεσίας που προσφέρεται σήμερα στη γραμμή Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα.

Το “Ηγουμενίτσα” θα αναχωρεί καθημερινά από το Μπρίντιζι στις 13.00, με αναμενόμενη άφιξη στην Ηγουμενίτσα στις 21.30. Από το ελληνικό λιμάνι, αντιθέτως, καθημερινές αναχωρήσεις είναι προγραμματισμένες στις 23.59, με άφιξη στο λιμάνι της Απουλίας στις 9.00 την επόμενη μέρα.

Εκτός από τη γραμμή Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα, ο Όμιλος Grimaldi δραστηριοποιείται και στα δρομολόγια Ανκόνα-Ηγουμενίτσα και Ανκόνα-Πάτρα για τη μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Η εταιρεία λειτουργεί και στη γραμμή Βενετία-Μπάρι-Πάτρα.

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...