Δευτέρα , 1 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Βγήκε από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ο 27χρονος αστυνομικός
Óôéãìéüôõðá ìáðü ôçí ÌïíÜäá åíôáôéêÞò èåñáðåßáò óôï íïóïêïìåßï "ÓÙÔÇÑÉÁ",Ýíá áðü ôá íïóïêïìåßá áíáöïñÜò ãéá ôïí COVID-19,ÐáñáóêåõÞ 24 Áðñéëßïõ 2020 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Βγήκε από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ο 27χρονος αστυνομικός

Βγήκε από την ΜΕΘ ο 27χρονος αστυνομικός από τον Πύργο που είχε διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και πλέον νοσηλεύεται στην Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου….

Ο 27χρονος αστυνομικός από τον Κάρδαμα, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, είχε λάβει άδεια και είχε επισκεφτεί την οικογένεια του. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία με μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έτσι πήγε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου σύμφωνα με την οικογένεια εξετάστηκε και του συστήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Η οικογένεια και ο ίδιος δεν επαναπαύτηκαν και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με γιατρό από το περιβάλλον τους ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο 27χρονος, αλλά και το επίπεδο επικοινωνίας που είχε με τον γιατρό, ανησύχησαν τον τελευταίο που πρότεινε άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας. Έτσι χωρίς να χαθεί χρ o 27χρονος διακομίστηκε στο Γ.Ν. Ιωαννίνων “Χατζηκώστας” και λίγο αργότερα στο Πανεπιστημιακό, όπου Ο 27χρονος μετά από ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ, , είχε επανέλθει την προηγούμενη Δευτέρα, από την κωματώδη κατάσταση.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...