Πέμπτη , 3 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / “Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή για τον κορωνοϊό” τονίζει η Ε.Ντζάνη στο Δ/Ρ

“Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή για τον κορωνοϊό” τονίζει η Ε.Ντζάνη στο Δ/Ρ

Από: Χάρης Δάφλος–

“…Βρισκόμαστε σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας” τόνισε η κ. Ευαγγελία Ντζάνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” ( Χάρης Δάφλος).

Έχουμε, ανέφερε η κ Ντζάνη, σαφώς έξαρση τον Αύγουστο και υψηλά επίπεδα αλλά ωστόσο δεν έχουμε διπλασιασμό κρουσμάτων από μέρα σε μέρα.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες ενώ καταγράφεται ξεκάθαρη στροφή προς τους νέους, κάτι που σημαίνει ότι οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, συμπεριφορά που θα πρέπει να υιοθετήσουν και οι νέοι στην πατρίδα μας.

Σχετικά με τα εμβόλια και τις ανακοινώσεις του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ότι είναι έτοιμο το εμβόλιο στη χώρα του η κ. Ντζάνη είπε ότι στη Ρωσία υπάρχει άλλο πρωτόκολλο για τις δοκιμές των εμβολίων που δεν είναι αποδεκτό στις Ευρωπαϊκές χώρες.

Ακόμα εάν η Ρωσία, πρόσθεσε, καταφέρει να καταστείλει τον ιό στη χώρα της αυτό θα είναι το καλό σενάριο, ωστόσο χρειάζεται να περιμένουμε κατέληξε η κ. Ντζάνη.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Κ.Χαροκόπος (Οικονομικός Αναλυτής)Μέχρι τη Γη του Πυρός και ακόμα παραπέρα

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο οικονομικός αναλυτής Κωνσταντίνος Χαροκόπος στην εκπομπή ...