Σάββατο , 2 Σεπτεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ξεκίνησε η αναβάθμιση 25 παιδικών χαρών από τον Δήμο Ιωαννιτών

Ξεκίνησε η αναβάθμιση 25 παιδικών χαρών από τον Δήμο Ιωαννιτών

Ξεκίνησε από το Δήμο Ιωαννιτών η αναβάθμιση και η ανάπλαση 25 παιδικών χαρών.

Πρόκειται για παρέμβαση που είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή μέσω του προγράμματος Φιλόδημος και ιδίων πόρων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ εκ των οποίων οι 281 προέρχονται από τον «Φιλόδημο» και οι 119 από πόρους του Δήμου.

Παράλληλα με την τοποθέτηση του νέου εξοπλισμού, από το εργοτάξιο του Δήμου γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται για την λειτουργικότητα των παιδικών χαρών και δεν είχαν προβλεφθεί στην αρχική παρέμβαση.

«Σκοπός μας είναι να ολοκληρώσουμε το έργο με γρήγορους ρυθμούς και να παραδώσουμε ασφαλείς στα παιδιά και τις οικογένειές τους 25 παιδικές χαρές. Οφείλουμε ωστόσο να τονίσουμε ότι απαιτείται φροντίδα από όλους ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, να αποφευχθούν καταστροφές και βανδαλισμοί που σημειώνονται συχνά και ειδικά τις νυχτερινές ώρες» υπογράμμισε σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς.

Οι 25 παιδικές χαρές που αλλάζουν όψη είναι: Ηρώων Επανάστασης, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Εργατικές Κατοικίες Πανοράματος, Καρδαμιτσίων, Βοτανικού, Βογιάννου, Δεξαμενής, Νέας Ζωής, Ανατολής  και στις Κοινότητες Περιβλέπτου, Κουτσελιού, Κοσμηράς, Βασιλικής, Κρανούλας, Λιγκιάδων, Ηλιόκαλης, Χαροκοπίου, Κόντσικας, Ασβεστοχωρίου, Δαφνούλας, Μπιζανίου, Γορίτσας και Νήσου.

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...