Παρασκευή , 31 Μαΐου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ: Ξεχωριστή τιμή για εμάς η ανάδειξη της Ηπείρου σε δεύτερο πιο φιλόξενο προορισμό στον κόσμο

ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ: Ξεχωριστή τιμή για εμάς η ανάδειξη της Ηπείρου σε δεύτερο πιο φιλόξενο προορισμό στον κόσμο

Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς η ανάδειξη της Ηπείρου σε δεύτερο πιο φιλόξενο προορισμό στον κόσμο για το 2023, στο πλαίσιο των βραβείων Traveller Review Awards 2023 της Booking.com.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, οι συνάδελφοι στην υπόλοιπη Ήπειρο αλλά και όσοι φορείς δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να παρέχουμε στους επισκέπτες μας τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες και υπηρεσίες.

Ευελπιστούμε αυτή η διάκριση να συνεισφέρει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας, διότι οι ευχαριστημένοι επισκέπτες αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές ενός τόπου.

Άλλωστε, στην Ήπειρο και τον Νομό Ιωαννίνων λειτουργούν Ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου, που ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Αυτό αποτυπώνεται και στις έρευνες του ΙΝΣΕΤΕ.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κρατάμε το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας υψηλό.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες της περιοχής μας για την ανιδιοτελή διάθεση, ευγένεια και καλοσύνη που προσφέρουν στους επισκέπτες μας.

Εξάλλου είναι γνωστή η Ηπειρώτικη Φιλοξενία.Απλά τώρα επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά.

 

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...