Πέμπτη , 2 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Με υπηρεσίες νομικού συμβούλου εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του το “Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Πρέβεζας”

Με υπηρεσίες νομικού συμβούλου εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του το “Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Πρέβεζας”

Με μια νέα ειδικότητα, αυτή του νομικού συμβούλου, εμπλουτίστηκε από τις 25 Οκτωβρίου το “Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Πρέβεζας”. Έτσι δίνεται η δυνατότητα νομικής συμβουλευτικής και νομικής πληροφόρησης σε όποια ενήλικη γυναίκα θύμα βίας ή (και) πολλαπλών διακρίσεων το επιθυμεί. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας παρέχει υπηρεσίες για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών υλοποιώντας παράλληλα ανάπτυξη δράσεων προώθησης στην απασχόληση, την ανάπτυξη δράσεων δικτύωσης με την τοπική κοινωνία, καθώς και παρεμβάσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. Το Κέντρο Συμβουλευτικής να θυμίσουμε στεγάζεται στην οδό Ιωνίας 6, στο κέντρο της πόλης. Τηλ. επικοινωνίας 2682024444. Εmail:womenaid@1485.syzefxis.gov.gr

Δείτε Επίσης

Κορονοϊός: 104 νεκροί και 6677 νέα κρούσματα σήμερα ,657 διασωληνωμένοι-86 κρούσματα στο Νομό Ιωαννίνων

Σε 6.677 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, ...