Τρίτη , 21 Μαΐου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Με υπηρεσίες νομικού συμβούλου εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του το “Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Πρέβεζας”

Με υπηρεσίες νομικού συμβούλου εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του το “Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Πρέβεζας”

Με μια νέα ειδικότητα, αυτή του νομικού συμβούλου, εμπλουτίστηκε από τις 25 Οκτωβρίου το “Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Πρέβεζας”. Έτσι δίνεται η δυνατότητα νομικής συμβουλευτικής και νομικής πληροφόρησης σε όποια ενήλικη γυναίκα θύμα βίας ή (και) πολλαπλών διακρίσεων το επιθυμεί. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας παρέχει υπηρεσίες για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών υλοποιώντας παράλληλα ανάπτυξη δράσεων προώθησης στην απασχόληση, την ανάπτυξη δράσεων δικτύωσης με την τοπική κοινωνία, καθώς και παρεμβάσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. Το Κέντρο Συμβουλευτικής να θυμίσουμε στεγάζεται στην οδό Ιωνίας 6, στο κέντρο της πόλης. Τηλ. επικοινωνίας 2682024444. Εmail:[email protected]

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...