Κυριακή , 27 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου ο Λάμπρος Γεωργόπουλος

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου ο Λάμπρος Γεωργόπουλος

Η Ήπειρος κουράστηκε από τα γνωστά πρόσωπα και τις παρωχημένες πολιτικές τους και ήλθε η ώρα να αλλάξει σελίδα, τόνισε ο Λάμπρος Γεωργόπουλος στη σημερινή πρώτη εμφάνισή του   στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου επισημοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την περιφέρεια Ηπείρου.

Ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα κατά την τοποθέτησή του αλλά και απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων διαβεβαίωσε ότι η κίνηση της οποίας είναι επικεφαλής θα πάει μέχρι τέλους, αν και γνωρίζει τις δυσκολίες του εγχειρήματος και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης.

Ο κ. Γεωργόπουλος υποσχέθηκε ότι, προϊόντος του χρόνου, η ομάδα του θα καταθέσει τις προτάσεις της για όλα τα προβλήματα που απασχολούν την Ήπειρο αλλά υπήρξε φειδωλός σε πληροφορίες όσον αφορά τα πρόσωπα που συγκροτούν την κίνησή του, περιοριζόμενος στη διευκρίνιση ότι προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους και ότι ο ίδιος ιδεολογικά ανήκει στο χώρο του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

Τέλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την πολιτική της ΝΔ τόσο για τις επιλογές προσώπων όσο και για τις κυβερνητικές της πρακτικές και ευχήθηκε να υπάρξουν και άλλες κινήσεις σαν τη δική του για το καλό του τόπου.

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...