Κυριακή , 19 Μαΐου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΖΑΓΟΡΙ- Απόψε η εκδήλωση, προς τιμή του Βασίλη Τριάδη

ΖΑΓΟΡΙ- Απόψε η εκδήλωση, προς τιμή του Βασίλη Τριάδη

Ο Δήμος Ζαγορίου, Παρασκευή 12 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ στο Γρεβενίτι, θα βραβεύσει τον συμπολίτη μας Βασίλη Τριάδη, για την προσφορά του στην τοπική μας κοινωνία .

Ο Βασίλης Τριάδης δραστηριοποιείται σήμερα, ως διευθύνων σύμβουλος της P&I Ελλάς, της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Λογισμικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού P&I (Personal & Informatik) AG.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Τριάδης Βασίλειος γεννήθηκε στο Γρεβενίτι Ζαγορίου όπου τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Φοίτησε στο Γυμνάσιο του Μετσόβου και στη συνέχεια σε Λύκειο στα Ιωάννινα.

Σπούδασε πληροφορική στην Κολωνία της Γερμανίας. Με το πέρας των σπουδών του ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Το 1986 έκανε πρακτική άσκηση ως προγραμματιστής στην Εταιρία BFD.Gmbh στο Iserlohn.

Δύο χρόνια αργότερα ιδρύθηκε μια νέα εταιρεία για την ανάπτυξη του δικού του λογισμικού, ένα σύστημα HRMS για το δημόσιο τομέα.

Το 1998 έγινε Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρείας P&I. Από το 2004 μέχρι και σήμερα, είναι διευθύνων σύμβουλος CEO της P&I.

Στο Δήμο μας ο Βασίλης Τριάδης είναι γνωστός για την έμπρακτη βοήθειά του με δωρεές έργων κατασκευής, που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής των μόνιμων κατοίκων και στην διατήρηση του παραδοσιακού δομημένου περιβάλλοντος του Ζαγορίου.

Επίσης είναι πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης μας σε πάμπολλες εκδηλώσεις του Δήμου μας ,προωθώντας έμπρακτα το κοινωνικό του έργο, διοργανώνοντας και υποστηρίζοντας μεγάλα αθλητικά events, τον Ποδηλατικό Αγώνα “Greveniti Bike 83km”, που είναι αφιερωμένος στην Ημέρα Μνήμης για τα Μαρτυρικά χωριά του Ζαγορίου καθώς και στην διαχείριση της πανδημίας στηρίζοντας τον Δήμο μας προσφέροντας το απαραίτητο υγειονομικό υλικό .

Η προσφορά τόσο του ιδίου όσο και της εταιρείας που είναι διευθύνων σύμβουλος υπερβαίνει το δήμο μας ,συμβάλλοντας με κοινωνική Ευαισθησία σε ολόκληρο το νόμο μας.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...