Παρασκευή , 8 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Έντονη δυσαρέσκεια για ανάκληση Τροπολογίας για τα αδέσποτα ζώα

«Γιάννενα Τώρα»: Έντονη δυσαρέσκεια για ανάκληση Τροπολογίας για τα αδέσποτα ζώα

giannena-tora-logoΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Έντονη δυσαρέσκεια διατυπώνει με έκτακτη συνεδρίαση της η Γραμματεία της Παράταξης «Γιάννενα Τώρα», σχετικά με την αιφνιδιαστική ανάκληση και απόσυρση της Τροπολογίας του Υπουργού κ. Τσιρώνη σχετικά με τους χώρους φιλοξενίας αδέσποτων ζώων. Σε ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

“Θυμίζουμε, ότι η Δημοτική μας Παράταξη συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίλυση του ακανθώδους όσο και τεράστιου αυτού ζητήματος που ταλαιπωρεί και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για όλους τους κατοίκους των πόλεων της χώρας, καθώς οι προτάσεις που διαμόρφωσαν τα μέλη της με ευθύνη του μέλους μας κ. Κων/νου Ρώσση, υιοθετήθηκαν στο σύνολο τους από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιωαννιτών σε μια γόνιμη και εποικοδομητική διαδικασία, όπως αναγνώρισε ο αρμόδιος Δημoτικός Σύμβουλος κ. Μπρέχας σε δηλώσεις του χθες Πέμπτη 9/2.
Δυστυχώς, οι φωνές εκείνων που προτιμούν – άγνωστο για ποιους λόγους – τα αδέσποτα ζώα να συναγελάζονται στα κέντρα των πόλεων εγκαταλειμμένα, χωρίς φροντίδα, καταδικασμένα ουσιαστικά, αλλά και επικίνδυνα για περαστικούς και περίοικους, επικράτησαν και πέτυχαν την προσωρινή – ελπίζουμε – απόσυρση της Τροπολογίας από το νομοσχέδιο. 
Σε ότι μας αφορά, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με κάθε μέσο να πιέζουμε αλλά και να προτείνουμε λύσεις, ακριβώς όπως κάναμε και σε αυτή την περίπτωση, ώστε να επιλυθεί το μέγιστο αυτό πρόβλημα και να ανακουφιστούν οι πολίτες, αλλά και τα ίδια τα ζώα να τύχουν καλύτερης φροντίδας αντί της εγκατάλειψης και της πείνας που βιώνουν σήμερα.”

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments