Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Καρατζαφέρης Πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν και με το ευρώ η οικονομία της Ελλάδας δεν θα έχει άνοδο. Η ισχύς εν τη ενώσει για να σώσουμε την πατρίδα Πάμε όλοι μαζί, χώρια πάνε οι χαζοί …»

Γιώργος Καρατζαφέρης Πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν και με το ευρώ η οικονομία της Ελλάδας δεν θα έχει άνοδο. Η ισχύς εν τη ενώσει για να σώσουμε την πατρίδα Πάμε όλοι μαζί, χώρια πάνε οι χαζοί …»

karatzaferis-giorgosΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’ στα σημεία των καιρών’’ ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στο  νέο  κόμμα, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα καθαρά δεξιό κόμμα, βασική συνιστώσα του οποίου είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Εξηγώντας τις θέσεις του κόμματος του, τόνισε  ότι είναι ευρωσκεπτικιστής και συμπλήρωσε ότι «με το ευρώ η οικονομία της Ελλάδας δεν θα έχει άνοδο .Με ευρώ πτώχευσα. Μία είναι η συνταγή του ΔΝΤ. Το πρώτο που κάνει είναι υποτίμηση του νομίσματος. Επειδή εδώ το νόμισμα ήταν άλλο και δεν μπορούσε μας έπνιξε. Φοβάται κανείς να θέσει καν το θέμα της δραχμής. Υπάρχουν οι ευρωλάγνοι και οι δραχμολάγνοι. Εγώ στέκομαι στη μέση και μπορώ να συζητήσω και το ένα και το άλλο. Η άποψη μου είναι ότι ποτέ με το ευρώ η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει επάνω», και εκτίμησε ότι ο ελληνικός λαός θα πεινάει περισσότερο με το ευρώ.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξήγησε ότι η «βασική συνιστώσα» της Εθνικής Ενότητας είναι ο ΛΑΟΣ και θα δοθεί η ευκαιρία σε κόμματα και κινήσεις να συμμετέχουν. «Εγώ θέλω ομοειδείς δυνάμεις. Θα έρθουν άνθρωποι που μου κάνουν. Με αυτούς θα κάνω κουβέντα. Άνθρωποι που δεν μου κάνουν δεν θα κάνω κουβέντα. Εγώ δεν κάλεσα κανένα. Όταν το σαλόνι έχει μπάζα μέσα δεν μπορώ να καλέσω. Όταν θα το φτιάξω θα το καθαρίσω μετά θα τους καλέσω. Η ισχύς εν τη ενώσει για να σώσουμε την πατρίδα Πάμε όλοι μαζί, χώρια πάνε οι χαζοί….»
Για την συμμετοχή Μπαλτάκου στο νέο κόμμα ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας είπε ότι «Μου αρέσει το μυαλό του και δεν είναι μικρό μέγεθος ο  Τάκης Μπαλτάκος. Αν του δοθεί η ευκαιρία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν νέο Αντώνη Λιβάνη».

Ακούστε τη συνέντευξη

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments