Σάββατο , 27 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κώστας Τσιάρας (ΝΔ): «Ο Έλληνας πολίτης συνειδητοποιεί ότι η ζωή του έχει γίνει δραματικά χειρότερη σε σχέση με πριν από έναν χρόνο. Ζητήματα που ούτε καν υπήρχαν στο τραπέζι έχουν αναδειχθεί σε θέματα μείζονος πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε το πλεονέκτημα της αριστερής ηθικής…»

Κώστας Τσιάρας (ΝΔ): «Ο Έλληνας πολίτης συνειδητοποιεί ότι η ζωή του έχει γίνει δραματικά χειρότερη σε σχέση με πριν από έναν χρόνο. Ζητήματα που ούτε καν υπήρχαν στο τραπέζι έχουν αναδειχθεί σε θέματα μείζονος πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε το πλεονέκτημα της αριστερής ηθικής…»

Cnyvh27H9TsOBo9r9hXw5SvvaxQbYdpEB5-wUUym6_2FeLCBzD6dVnfpyTgn27_oB5KtySc=s137Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο Κώστας Τσιάρας  νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ αναφέρθηκε στις αλλαγές που φέρνει η ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της παράταξης αλλά και σε όλο το πολιτικό φάσμα. Ο κόσμος μέρα με τη μέρα  θα αρχίσει να στρέφεται προς τη ΝΔ, εκτιμά ο Βουλευτής Καρδίτσας υπογραμμίζοντας ότι η ευφορία που προκλήθηκε από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα είναι πρόσκαιρη.«Ο κόσμος μέρα με τη μέρα θα αρχίσει να στρέφεται προς τη ΝΔ και θα αρχίσει να τη βλέπει ως την πραγματική εναλλακτική λύση» επισήμανε ο κ. Τσιάρας, Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις, υπογραμμίζοντας ότι τώρα είναι αναγκασμένη να τις εφαρμόσει, ενώ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού οι πολίτες πάντα δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στα κόμματα. Σε ερώτηση εξάλλου, αν το ασφαλιστικό θα αποτελέσει την πρώτη δοκιμασία για το νέο αρχηγό της ΝΔ είπε ότι αποτελεί δοκιμασία για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας και επέκρινε την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι πέρυσι τέτοιο καιρό δεν υπήρχε καμία συζήτηση για μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων, ενώ ζήτησε από όλες τις σοβαρές πολιτικές δυνάμεις να συνεργαστούν.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments