Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Περιοδείες ΚΚΕ στα Γιάννινα

Περιοδείες ΚΚΕ στα Γιάννινα

giannena_kke_2

Περιοδείες πραγματοποίησαν σήμερα  κλιμάκια του ΚΚΕ στις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η Ολυ Τσουμάνη, Περιφερειακή Σύμβουλος Ηπείρου και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας Λευκάδας του ΚΚΕ, συζήτησε με τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Ηπείρου αναδεικνύοντας την ανάγκη να μη περάσει η απογοήτευση, η λογική «τίποτα δεν γίνεται». Αντίθετα να δυναμώσει η οργανωμένη πάλη  σε κάθε χώρο δουλειάς απέναντι σε όλα τα αντεργατικά μέτρα και τα μνημόνια που έχουν φορτώσει στο λαό «δεξιές» και «αριστερές» κυβερνήσεις των μονοπωλίων. Κάλεσε τους εργαζόμενους να ψηφίσουν ΚΚΕ για να δυναμώσει αυτός ο αναγκαίος αγώνας  αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος μιας ουσιαστικής και ριζικής αλλαγής υπέρ του λαού.  Για οικονομία και υπηρεσίες που θα λειτουργούν με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Τόνισε ότι η προοπτική αυτή μπορεί να γίνει πραγματικότητα εφόσον ο λαός διεκδικήσει το κράτος  και τα κλειδιά της οικονομίας να γίνουν δικό του κτήμα , να είναι ο ίδιος στην εξουσία.

Επίσης ο Τάκης Τασιούλας, Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου, Κέρκυρας Λευκάδας του ΚΚΕ επισκέφτηκε υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών.  Συζήτησε με τους εργαζόμενους για την υποχρηματοδότηση των Δήμων, για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που στόχο έχει την ανακύκλωση της ανεργίας, τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στην πληρωμή των δεδουλευμένων, το πρόγραμμα της επισιτιστικής και υλικής βοήθειας που αξιοποιείται για να διαιωνίζεται η φτώχεια και η εξαθλίωση. Επισήμανε ότι όλα αυτά είναι αποτελέσματα της πολιτικής όλων των κυβερνήσεων,  προηγούμενων και πιθανών μελλοντικών, που είναι δεσμευμένες στην πολιτική της  Ε.Ε. και έχουν στόχο την «ανάπτυξη», δηλαδή την ενίσχυση των κερδών των μονοπωλίων. Τόνισε ότι ο λαός τα δοκίμασε όλα αυτά, τώρα πρέπει να δοκιμάσει τη δύναμη του με ισχυρό ΚΚΕ, για να ανοίξει ο δρόμος την πραγματικής ανατροπής.

Τέλος αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των προεκλογικών δραστηριοτήτων η Τομεακή Οργάνωση Ιωαννίνων- Θεσπρωτίας του ΚΚΕ προγραμματίζει:

  • Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στις 12:00πμ , στα Γραφεία του ΚΚΕ.
  • Περιοδεία κλιμακίου με επικεφαλής τον Γιώργο Πρέντζα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου, Κέρκυρας, Λευκάδας, στο Κεντρικό Εργοτάξιο του Δήμου στις 6πμ και στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου στις 8:30 πμ.
  • Περιοδεία κλιμακίου με επικεφαλής την Όλυ Τσουμάνη μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου, Κέρκυρας, Λευκάδας, στις υπηρεσίες της ΔΕΗ, στις 8:00πμ
  • Σύσκεψη στην Ελεούσα, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ, στις 21:00 με ομιλητή τον Κώστα Ηλία, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου, Κέρκυρας, Λευκάδας.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments