Τρίτη , 2 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Έκθεση Φωτογραφίας διοργανώνει το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας

Έκθεση Φωτογραφίας διοργανώνει το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Οι προετοιμασίες του Καρναβαλιού των Γυναικών Άρτας συνεχίζονται σε εντατικούς και έντονους ρυθμούς.  Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα έναρξης 7:30 μ.μ.

Φέτος παράλληλα με το καρναβάλι θα διοργανωθεί έκθεση φωτογραφίας και προβολής video στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας “Γιάννης Μόραλης» με την ιστορία του Καρναβαλιού των Γυναικών (ξεκίνησε το 1982) αλλά και του εορτασμού των Απόκρεων στην Άρτα.

Η έκθεση θα αρχίσει την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 και θα διαρκέσει έως 10 Μαρτίου 2016. Ώρες λειτουργίας πρωί 10:00 – 14:00,  απόγευμα 18:00 έως 20:00 και το Σάββατο 10:00- 14:00. Την έκθεση υποστηρίζει ο Δήμος Αρταίων και χορηγός επικοινωνίας  είναι ο ART TV.

Στόχος της έκθεσης είναι να φωτίσει στιγμές του Καρναβαλιού των Γυναικών που επί 35 χρόνια αιχμαλώτισαν τα κλικ της φωτογραφικής μηχανής, αλλά και να κεντρίσει μνήμες και συναισθήματα μιας άλλης εποχής, της Άρτας του χθες, της καλής παρέας, των αυτοσχέδιων μασκαρεμάτων και των αξέχαστων αποκριάτικων γλεντιών.

Εκ μέρους της  Άτυπης Επιτροπής του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας

Kική Μανοπούλου

Κυριακούλα  Κουτσούμπα

Δείτε Επίσης

ΔΙΑΝΟΙΞΗ 80 ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ «EX TOUR»

Ο Δήμος Κόνιτσας ολοκλήρωσε πρόσφατα την διάνοιξη 80 αναρριχητικών διαδρομών σε 3 αναρριχητικά πεδία στις ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of