Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Έκκληση για τη Γέϕυρα Πλάκας απο τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Έκκληση για τη Γέϕυρα Πλάκας απο τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Ο Περιϕερειάρχης επανέλαβε το ενδιαϕέρον την Περιϕερειακής Αρχής για την αναστήλωση στο γεϕύρι της Πλάκας, σύμϕωνα με τις υποδείξεις που έχουν γίνει από ειδική ομάδα του Ε.Μ.Π.. Για το συγκεκριμένο ζήτημα – όπως σημείωσε- θα υπάρξει συνάντηση εντός των ημερών.

«Είναι ένα θέμα που ακουμπάει όλους τους Ηπειρώτες και υπάρχει η αγωνία για το αν θα γίνει. Έχουμε συνεχή επαϕή με Ε.Μ.Π., η οποία θα συνεχιστεί και αυτές τις ημέρες με εκπροσώπους του. Έχουμε στείλει στο Υπουργείο Πολιτισμού επιστολή για το αν μας χρειαστεί στη διαδικασία. Δεν έχουμε απαντήσεις. Ίσως ακόμη δεν είναι έτοιμοι στο Υπουργείο. Αλλά αν θέλουμε να γίνει το γεϕύρι θα πρέπει οι υποδείξεις που έχουν γίνει από τη σπουδαία ομάδα που έχει διαθέσει το Ε.Μ.Π., να ξεκινήσουν. Κάνω έκκληση στους παράγοντες του Υπουργείου να επιληϕθούν του θέματος, γιατί αυτό είναι πολύ σοβαρό για εμάς. Όπως και στο παρελθόν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, έτσι και η Περιϕέρεια Ηπείρου τώρα έχει κάνει τα δέοντα, γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε. Αν όμως συνεχιστεί η κατάσταση χωρίς να είναι αποτελεσματική η παρουσία μας, θα σκεϕτούμε αν θα συμμετάσχουμε».

gefiri-plakas

Πηγή by [author_name]

Δείτε Επίσης

Θετικές γνώμοδοτήσεις από την ΕΥΔ Ηπείρου για το Αρχαίο Θέατρο Κασσώπης και τον εργαστηριακό εξοπλισμό επαγγελματικής εκπαίδευσης

Τη θετική της γνώμη για το σχέδιο σύμβασης του έργου «Μέτρα ανάσχεσης κατολισθητικών φαινομένων» στο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of