Κυριακή , 19 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Αλέξανδρος Καρβούνης (ΑΝΕΛ) : «Όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια… Ο Υπουργός Άμυνας έχει αποδείξει με πράξεις και έργα την αγάπη του για την πατρίδα…».

Αλέξανδρος Καρβούνης (ΑΝΕΛ) : «Όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια… Ο Υπουργός Άμυνας έχει αποδείξει με πράξεις και έργα την αγάπη του για την πατρίδα…».

κκκ - Αντίγραφο (2)Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο  Αλέξανδρος Καρβούνης Πολιτευτής Α΄Αθήνας των ΑΝΕΛ και Υπεύθυνος Παιδείας  απάντησε στο σχολιασμό του  Κώστα Τασούλα με μια παροιμία. Αναφέρθηκε στην  χθεσινή Σύνοδο στη Σμύρνη τονίζοντας πως δεν είχε αρνητικό πρόσημο και πως πρέπει να  περιμένουμε όλοι την επόμενη Σύνοδο Κορυφής. Σε σχετική ερώτηση για τη δήλωση πως μαζί Ελλάδα και Τουρκία θα ξαναγράψουν τα βιβλία της Ιστορίας ο κ. Καρβούνης ήταν κάθετος πως στη Θράκη δεν υπάρχει καμμιά Τουρκική μειονότητα ενώ υπεραμύνθηκε και επιβράβευσε τις ενέργειές των Ελληνικού Στρατού  για την άμεση δημιουργία των χώρων μετεγκατάστασης τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που γνωρίζει από προσφυγιά.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of