Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κώστας Τασούλας(ΝΔ): « Η Κυβέρνηση δυστυχώς παραπαίει και δεν πρέπει από δική της αδυναμία να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες. Τσίπρας και Καμμένος δεν εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη…»

Κώστας Τασούλας(ΝΔ): « Η Κυβέρνηση δυστυχώς παραπαίει και δεν πρέπει από δική της αδυναμία να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες. Τσίπρας και Καμμένος δεν εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη…»

%CF%84%CE%B1%CF%83Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Κώστας Τασούλας Βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα όπως την συνάντηση Τσίπρα- Νταβούτογλου τονίζοντας πως στην Τουρκία αποφασίζουν 1-2 άνθρωποι , ενώ στην Ευρώπη αποφασίζουν οι 28 και  όχι με βάση το δίκαιο αλλά την ανάγκη και δυστυχώς αυτή τη χρονική στιγμή η Ευρώπη έχει ανάγκη την Τουρκία που βγαίνει καθημερινά  ισχυρότερη από τις διαδικασίες. Αναφερόμενος στη συμμετοχή του ΝΑΤΟ και τις ζώνες χαρακτήρισε… ανεκδιήγητο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο  για τους χειρισμούς του ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τον πιθανό εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα για πολλά χρόνια.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments