Σάββατο , 1 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για ”απρόκλητη, αναίτια και άδικη επίθεση που δέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας”

Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για ”απρόκλητη, αναίτια και άδικη επίθεση που δέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας”

dhmarxeio

Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων καταδικάζει την απρόκλητη, αναίτια και άδικη επίθεση που δέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, από τοπικά ηγετικά στελέχη πολιτικού φορέα, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του προκειμένου να απολαμβάνουν οι πολίτες μια καθαρή πόλη.

Εργαζόμενοι του Δήμου που εργάζονταν για την καθαριότητα της πόλης (και μάλιστα σε περιοχή όπου δεν υπήρχε προεκλογικό υλικό) δέχθηκαν οχλήσεις από συγκεκριμένα κομματικά στελέχη και κάλεσαν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ο οποίος δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση αμέσως μόλις έφτασε στο σημείο.

Ως Δημοτική Αρχή, έχουμε εκλεγεί από τους πολίτες για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ποιότητα ζωής των πολιτών.  Με αυτή την «εντολή» εργάζεται το κάθε μέλος της Δημοτικής Αρχής.

Δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε την όξυνση του πολιτικού κλίματος και  την αντιπαράθεση με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και μάλιστα σε μια εποχή δύσκολη όπου κύριο ζητούμενο είναι η συναίνεση και η ομαλότητα. Γι’ αυτό και δεν δώσαμε … άλλη συνέχεια (και ο νοών νοείτω) σε μια απρόκλητη, αναίτια και άδικη επίθεση.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και το δικαίωμα των πολιτών σε μια καθαρή πόλη.

Επιδιώξαμε σταθερά έως σήμερα τη συνεννόηση με όλα τα πολιτικά κόμματα, τηρήσαμε απαρέγκλιτα ίσες αποστάσεις από όλους κατά την προεκλογική περίοδο και έτσι θα πορευθούμε στη συνέχεια.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το σε κάποιον που το έχει ανάγκη» κοινωνική δράση του ΟΚΠΑΠΑ

Ο «ΟΚΠΑΠΑ»με αγάπη και σεβασμό καλεί τους συμπολίτες να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of