Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ  ΤΗΣ    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ  ΤΗΣ    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

lae

 

 

Η Λαϊκή Ενότητα Ιωαννίνων καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην αντιφασιστική πορεία, την Παρασκευή 18/9  στις 19:00, στη Νομαρχία.

Την Πα­ρα­σκευή συ­μπλη­ρώ­νο­νται δύο χρό­νια από τη στυ­γε­ρή δο­λο­φο­νία του Παύ­λου Φύσσα από τα τάγ­μα­τα εφό­δου της νε­ο­να­ζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής. Δεν ξε­χνά­με τη δράση της να­ζι­στι­κής συμ­μο­ρί­ας της Χρυ­σής Αυγής, τις δο­λο­φο­νί­ες με­τα­να­στών όπως ο Σαχ­ζάντ Λουκ­μάν, τις εκα­το­ντά­δες επι­θέ­σεις και τραυ­μα­τι­σμούς πο­λι­τών (ντόπιων και με­τα­να­στών), ακρι­βώς αυτά για τα οποία σή­με­ρα κά­θο­νται στο εδώ­λιο του κα­τη­γο­ρου­μέ­νου. Προ­σπα­θούν να πα­ρου­σια­στούν ως δήθεν νό­μι­μο κόμμα που διώ­κε­ται άδικα από το κα­τε­στη­μέ­νο,ενώ παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του αρχηγού τους, αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα. Στην πραγ­μα­τι­κό­τη­τα είναι μια συμ­μο­ρία τρα­μπού­κων και νο­σταλ­γών του να­ζι­σμού.

Δεν ξε­χνά­με, επίσης, ότι η Χρυσή Αυγή έδρα­σε σαν τσι­ρά­κι και μπρά­βος των ερ­γο­δο­τών και των βιο­μη­χά­νων, στή­ρι­ξε τα συμ­φέ­ρο­ντα των εφο­πλι­στών, έφτια­ξε ερ­γο­δο­τι­κά σω­μα­τεία και υπο­στη­ρί­ζει ανοι­χτά την παραμονή στη φυ­λα­κή της ευ­ρω­ζώ­νης.

Δεν ξε­χνά­με ότι βα­σι­κός στό­χος της Χρυ­σής Αυγής είναι οι φτω­χοί,οι μετανάστες, ο κόσμος της αριστεράς, όσοι αγωνίζονται και γενικότερα όλοι οι καταπιεσμένοι/ες.

Ειδικότερα τον τελευταίο καιρό με αφορμή τις προσφυγικές ροές βρίσκουν έδαφος για να ενεργοποιήσουν τα πιο συντηρήτικά και ξενοφοβικά ένστικτα.  Είναι δύ­να­μη ανοι­χτά συ­στη­μι­κή και ναζιστική, γι’ αυτό οι ερ­γα­ζο­μέ­νοι, οι ανέργοι και η νε­ο­λαία να μην τους αφήσουν σπιθαμή γης σε χώρους δουλειάς, σε σχολές-σχολεία  και σε καμία γειτονιά.Στις εκλογές της Κυριακής  να μαυ­ρί­σουμε  τη Χρυσή Αυγή.  Ο λαός έχει και μνήμη και γνώση. Πο­λέ­μη­σε το ναζισμό. Σή­με­ρα θα πο­λε­μή­σει και τα μνη­μό­νια και το φα­σι­σμό.

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments