Πέμπτη , 22 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Απέλυσαν παρουσιαστή τηλεοπτικού δικτύου γιατί αποκάλεσε την Μισέλ Ομπάμα πίθηκο

Απέλυσαν παρουσιαστή τηλεοπτικού δικτύου γιατί αποκάλεσε την Μισέλ Ομπάμα πίθηκο

Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο παρουσιαστής είδε την πόρτα της εξόδου με το δίκτυο να καταδικάζει το γεγονός

obama600_190114

Με καθόλου κολακευτικό τρόπο μίλησε ο παρουσιαστής του ισπανόφωνου δικτύου Univision, Ρόντερ Φιγκερόα, για την Μισέλ Ομπάμα δηλώνοντας πως μοιάζει με πίθηκο. Απότέλεσμα αυτού ήταν η απόλυσή του.

«Θα λέγαμε ότι η Μισέλ Ομπάμα έπαιξε στην κινηματογραφική ταινία «Ο πλανήτης των πιθήκων», σχολίασε ο παρουσιαστής ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Στην εκπομπή «El Gordo y La Flaca» προβλήθηκαν φωτογραφίες της Πρώτης Κυρίας, ώστε να παρουσιαστεί το στυλ της κατά το πέρασμα των χρόνων. Τότε,ήταν που ο Ροντέρ Φιγκερόα έκανε το παραπάνω σχόλιο.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, είδε την πόρτα της εξόδου με το δίκτυο να καταδικάζει το γεγονός και να διαβεβαιώνει πως οι δηλώσεις του παρουσιαστή ουδεμία σχέση έχουν με τις «αξίες και τις απόψεις» του δικτύου.

Ο Φιγκερόα, που έγινε γνωστός από το συγκεκριμένο δίκτυο, είχε το ψευδώνυμο «El Fashionista» και σχολίαζε τα δρώμενα της μόδας.

2

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Μιχαηλίδης( Κύπριος Δημοσιογράφος)-Είναι μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση του Ερντογάν και του κατοχικού καθεστώτος για να ανοίξουν ένα τμήμα των Βαρωσίων–Η φιέστα της τουρκοποίησης

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—“Δεν είναι ένα σκηνικό που έγινε εν μια νυκτί.Είναι μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of