Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Παμβώτιδα

Απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Παμβώτιδα

Σε ανακοίνωση του φορέα διαχείρισης λίμνης Παμβώτιδας  αναφέρονται τα εξής:

“Σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Ηπείρου, γνωστοποιούμε ότι από 15 Απριλίου 2019 έως 31 Μαΐου 2019, απαγορεύεται αυστηρά το ψάρεμα στη λίμνη των Ιωαννίνων για τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες. Οι φύλακες του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων θα επιτηρούν το διάστημα αυτό, καθημερινά, για την εφαρμογή του μέτρου.

Υπενθυμίζουμε, επιπλέον, ότι μέχρι τέλος Ιουνίου, όσα πτηνοτροφεία έχουν λάβει άδεια υπό προϋποθέσεις, να μεριμνήσουν για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεών τους καθώς και για τη διαχείριση των αποβλήτων τους, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν από τέλος Ιουνίου και εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που απαιτούνται από την αδειοδότηση, οι τυχόν παραβάσεις θα αποστέλλονται για έλεγχο στους αρμόδιους φορείς.

Παρακαλούμε θερμά όλους να συμμορφωθούν με τα ανωτέρω μέτρα, τα οποίο προστατεύουν το περιβάλλον και τη λίμνη των Ιωαννίνων.”

 

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of