Σάββατο , 17 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Αστυνομική επιχείρηση για τζιχαντιστές στην Κύπρο

Αστυνομική επιχείρηση για τζιχαντιστές στην Κύπρο

Συντονισμένη επιχείρηση για εντοπισμό προσώπων που πιθανόν να συνδέονται με τη δράση τζιχαντιστών στην Κύπρο διενήργησε σήμερα η Αστυνομία στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε…

 

ότι ανακρίνονται 18 άτομα, και δύο από τους έξι συλληφθέντες στη Λευκωσία θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για να ζητηθεί η κράτησή τους, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν πλαστά διαβατήρια και ομοίωμα πιστολιού. Επίσης, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πολλά κινητά τηλέφωνα για εξέταση, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι βασικός στόχος της επιχείρησης ήταν ο εντοπισμός ατόμων που κατέχουν πλαστά διαβατήρια, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι η προσπάθεια στρέφεται προς την κατεύθυνση εντοπισμού τζιχαντιστών.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι λαμβανομένης υπόψη της διεθνούς κατάστασης όσον αφορά στην τρομοκρατία, διερευνάται ιδιαίτερα το ενδεχόμενο κάποιοι να συνεργάζονται με το κίνημα των τζιχαντιστών ή να έχουν διασυνδέσεις με ένοπλες εξτρεμιστικές ομάδες.

Δείτε Επίσης

Α.Μιχαηλίδης( Κύπριος Δημοσιογράφος)-Είναι μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση του Ερντογάν και του κατοχικού καθεστώτος για να ανοίξουν ένα τμήμα των Βαρωσίων–Η φιέστα της τουρκοποίησης

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—“Δεν είναι ένα σκηνικό που έγινε εν μια νυκτί.Είναι μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of