Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Αστυνομική επιχείρηση για τζιχαντιστές στην Κύπρο

Αστυνομική επιχείρηση για τζιχαντιστές στην Κύπρο

Συντονισμένη επιχείρηση για εντοπισμό προσώπων που πιθανόν να συνδέονται με τη δράση τζιχαντιστών στην Κύπρο διενήργησε σήμερα η Αστυνομία στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε…

 

ότι ανακρίνονται 18 άτομα, και δύο από τους έξι συλληφθέντες στη Λευκωσία θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για να ζητηθεί η κράτησή τους, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν πλαστά διαβατήρια και ομοίωμα πιστολιού. Επίσης, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πολλά κινητά τηλέφωνα για εξέταση, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι βασικός στόχος της επιχείρησης ήταν ο εντοπισμός ατόμων που κατέχουν πλαστά διαβατήρια, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι η προσπάθεια στρέφεται προς την κατεύθυνση εντοπισμού τζιχαντιστών.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι λαμβανομένης υπόψη της διεθνούς κατάστασης όσον αφορά στην τρομοκρατία, διερευνάται ιδιαίτερα το ενδεχόμενο κάποιοι να συνεργάζονται με το κίνημα των τζιχαντιστών ή να έχουν διασυνδέσεις με ένοπλες εξτρεμιστικές ομάδες.

Δείτε Επίσης

Χριψιμέ Χαρουτουνιάν, Πρόεδρος της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος -Ο ρόλος της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν είναι καθαρά αποσταθεροποιητικός

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τα σχέδια σε βάρος της Αρμενίας, την ηρωική στάση του λαού της , ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of