Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Α.Κατσανάκης(Διευθυντής ΓΕΛ Θεσπρωτικού)-Τα κορίτσια συνδυάζουν άθληση και μαθήματα-Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Λυκείων της χώρας, η ομάδα του ΓΕΛ Θεσπρωτικού

Α.Κατσανάκης(Διευθυντής ΓΕΛ Θεσπρωτικού)-Τα κορίτσια συνδυάζουν άθληση και μαθήματα-Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Λυκείων της χώρας, η ομάδα του ΓΕΛ Θεσπρωτικού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Το θετικό γεγονός του συνδυασμού άθλησης και μαθημάτων υπογράμμισε ο Απόστολος Κατσανάκης Διευθυντής του ΓΕΛ Θεσπρωτικού ,σε παρέμβασή του (ΕΔΩ)στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος),στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων,με αφορμή την πρόκριση της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου στους τελικούς του σχολικού πρωταθλήματος  (Final Four) που θα γίνουν στις 10 και 11 Μαΐου στην Ξάνθη.Ο διευθυντής περιέγραψε το σκηνικό της συγκρότησης της ομάδας ,αναφέρθηκε μάλιστα σε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο διάδρομο του σχολείου που ήταν η αφορμή για την δημιουργία της ομάδας, και ανέδειξε αγώνες της ομάδας στην πορεία προς την συμμετοχή στους τελικούς αγώνες.

Για την πρόκρισή της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Λυκείων της χώρας, η ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού νίκησε στο Λιγουριό Αργολίδας την ομάδα του ΓΕΛ Ναυπλίου με 1-0. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε η Κατσάνου Αγάπη-Ελπίδα.

Την ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ  Θεσπρωτικού απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Υφαντή Βαρβάρα, Κατσάνου Αγάπη –Ελπίδα, Γκέλου Μαρία, Κώτση Αφροδίτη, Δρόσου Λαμπρινή Κυριακή, Οικονόμου Ελπίδα, Τσιάτσιου Ιουλία, Καπρέτσου Ελευθερία, Μαγκλάρα Ελπίδα, Δημολίτσα Αναστασία, Κωλέτση Αφροδίτη, Δρόσου Κλεοπάτρα.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες του σχολείου  για  την επιτυχία τους, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή η ομάδα να ολοκληρώσει το όνειρο της με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Τα συγχαρητήρια στην ομάδα έδωσε και ο δήμαρχος Ζηρού (εδώ).

 

 

 

Δείτε Επίσης

Κ.Νικολακόπουλος-Προέχει η δημόσια υγεία και όχι η ατομική μας επιθυμία.Η αριστερά είναι με την ζωή, δεν μπορεί να είναι με τον θάνατο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—–“Στην περίπτωση των μεταδοτικών ασθενειών δεν ισχύει το αυτεξούσιο του σώματος ,όπως αν έχουμε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of