Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτισμός / Βραβευθέν βίντεο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο φάκελο υποψηφιότητας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Βραβευθέν βίντεο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο φάκελο υποψηφιότητας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

tromaktiko13899

Ο σημαντικός ρόλος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και οι δυνατότητες που διαθέτει ώστε να ενισχυθεί ο φάκελος υποψηφιότητας των Ιωαννίνων για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, συζητήθηκαν  σε συνάντηση των Πρυτανικών Αρχών και του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Γεώργιος Καψάλης, μιλώντας στο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Εν Ιωαννίνοις’ της Αγνής Βραβορίτου, επισήμανε μεταξύ άλλων τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου και τα προγράμματα που υλοποιούνται.

«Στα πλαίσια αυτά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων απέσπασε βραβείο από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για το βίντεο που παρουσίασε με τις απόψεις ξένων φοιτητών του προγράμματος ERASMUS για την καλή πρακτική μάθησης της Ελληνικής γλώσσας. Το βίντεο θα δοθεί στον Δήμαρχο Ιωαννίνων για τον φάκελο υποψηφιότητας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.»

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of