Πέμπτη , 24 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννενα Νέα Εποχή: Οι υποψήφιοι στην Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου

Γιάννενα Νέα Εποχή: Οι υποψήφιοι στην Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

“Τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ.

Έχει προηγηθεί η παρουσίαση των υποψηφίων των Δημοτικών Ενοτήτων Ανατολής και Παμβώτιδας και εντός της εβδομάδας θα ακολουθήσει η παρουσίαση των υποψηφίων της Δημοτικής Ενότητας Περάματος.

Η παράταξη έχει επιλέξει να κάνει αυτές τις παρουσιάσεις σε συμβολικούς χώρους των Δημοτικών Ενοτήτων, σηματοδοτώντας την αρχή της για ισότιμη αντιμετώπιση και ανάδειξη όλων των περιοχών του Δήμου μας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ τόνισε ότι υποχρέωση όλων μας είναι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας απέναντι στον τόπο και τους πολίτες.

«Κάθε εκλογική αναμέτρηση αποτελεί μία ευκαιρία. Η εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου είναι η ευκαιρία να οδηγηθούμε στη Νέα Εποχή. Να αλλάξουμε για πάντα την εικόνα του Δήμου μας. Να πάμε μπροστά με ορμή, με όραμα, με πολύ δουλειά», ανέφερε.

Υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» στη Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου είναι:

Αλεξίου Καλλιόπη

Πέτρου Νίκος

Σταύρου Κωνσταντίνος”

Δείτε Επίσης

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ ενημερώνει ότι συνεχίζονται έως τις 30-09-2020 οι εγγραφές ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of