Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ξέσπασε με 7άρα η Προοδευτική

Ξέσπασε με 7άρα η Προοδευτική

Τεράστιο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία πραγματοποίησε η Προοδευτική Περάματος που συνέτριψε με σκορ 1-7 την ουραγό Πανσερραϊκή σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.  Με τη σημερινή της νίκη η ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη έπιασε στην 8η θέση με 15 βαθμούς την Αγία Παρασκευή, έχοντας πλέον ένα βαθμό λιγότερο από την Καρδίτσα που βρίσκεται στην 7η με 16.

Η γιαννιώτικη ομάδα πήρε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της. Στο 18′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Προοδευτική με την Μπάσκα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της Χατζηχαριστού. Στο 34′ η Πελεκούδα άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε η Πανίδου, για να ακολουθήσουν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου άλλα τρία τέρματα από τις Ράπτη (37′) και Πελεκούδα (41′, 45+2′).

Ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη, με την Προοδευτική να  ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-6 χάρη σε τέρματα των Σιούλα (51′) και Μπάσκα (61′) . Το μόνο που κατάφερε η Πανσερραϊκή ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 77′ με την Κούτσικου μειώνοντας σε 1-6, για να έρθει η Μπάσκα στο 86′ να διαμορφώσει το τελικό 1-7.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 53ο λεπτό ο Αντώνης Κοζανίτης απέσυρε από το παιχνίδι την Παπαδημητρίου κι ενώ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του ως ένδειξη fair play στην ομάδα της Πανσερραϊκής που είχε μείνει με 10 παίκτριες στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν υπήρχε παίκτρια στον πάγκο για να αντικαταστήσει την τραυματία Τιασιζόγλου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Προοδευτική Περάματος την προσεχή Κυριακή (31/3, 15:30) με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο Epirus Football Arena.

 

Διαιτησία: Μυλοπούλου (Καρασσαβαΐδης-Δεδονάκης)

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ (Η. Μπόικος): Χατζηχαριστού ( 26′ λ. τρ. Ρωμανίδου), Τιασιζόγλου, Κατρακάζα, Πέμπε, Γεωργιάδου, Μπιτεργιαννίδου, Κούτσικου, Μανιάκα, Καρλεξίδου, Πανίδου, Εξουζίδου

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα (53′ Ντόβα), Αρσένη (50′ Υφαντή), Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Ντόκου (46′ Κούκα), Σιούλα, Μιχαηλίδου, Ράπτη (46′ Μήτα), Πελεκούδα, Μπάσκα

 

Α. Κοζανίτης: “Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα”

Ικανοποιημένος για την ευρεία νίκη της ομάδας του επί της Πανσερραϊκής εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Προοδευτικής, Αντώνης Κοζανίτης, ο οποίος όμως έσπευσε να προσγειώσει τις παίκτριές του εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

“Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη που μας ανεβάζει βαθμολογικά απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση, έδειξε όμως σε προηγούμενα παιχνίδια πως ήταν υπολογίσιμος αντίπαλος δυσκολεύοντας στην έδρα της αρκετές ομάδες.

Χαίρομαι που καταφέραμε σήμερα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και να κάνουμε γκολ φάσεις που μας στοίχισαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Για μας τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με την ίδια προσήλωση και συγκέντρωση και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε”.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments