Τρίτη , 18 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. – Εξέλεξε νέα Γραμματεία – Αυτόνομη κάθοδος στις εκλογές

«Γιάννενα Τώρα»: Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. – Εξέλεξε νέα Γραμματεία – Αυτόνομη κάθοδος στις εκλογές

 

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Σε ανακοίνωση της παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ αναφέρονται τα εξής:

“Ολοκληρώθηκε με πανηγυρική εκλογή των μελών της νέας Γραμματείας για το 2019 η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα». Η παράταξη εμφανίζεται σημαντικά ενδυναμωμένη με αρκετά νέα μέλη τα οποία προσχώρησαν το προηγούμενο διάστημα.
Η διαδικασία άρχισε με την παρουσίαση των νέων μελών τα οποία υποδέχθηκαν θερμά τα παλαιότερα.
Ακολούθησε ενημέρωση του Σώματος & τοποθετήσεις από τον Επικεφαλής Άρη Μπαρτζώκα και μέλη της απερχόμενης Γραμματείας, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν τοποθετήσεις των μελών και συζήτηση εφ’όλης της ύλης.
Τέθηκαν θέματα εσωτερικής οργάνωσης και εκλογικής προετοιμασίας, αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπών – ομάδων εργασίας, υπό τύπο «σκιωδών αντιδημαρχιών» και υπήρξαν διαλογικές συζητήσεις και αποφάσεις.
Το σημαντικότερο αποτέλεσμα που προέκυψε από τη διαδικασία είναι η επαναβεβαίωση της απόφασης της προηγούμενης Γ.Σ. για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές, με την παράταξη να βάζει οριστικά τέλος στις διάφορες διαδόσεις των τελευταίων ημερών, περί δήθεν διαδικασιών ενσωματώσεων σε υφιστάμενες ή σε υπό δημιουργία παρατάξεις.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό όσο και αισιόδοξο και αποφασίστηκε ομόφωνα η ενδυνάμωση της προβολής του έργου της παράταξης, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο δημόσιο διάλογο, αλλά και η αύξηση των επισκέψεων σε φορείς, και χώρους ενδιαφέροντος.
Στη νέα Γραμματεία εξελέγησαν τα παρακάτω πέντε αιρετά μέλη:
Νίκος Βούστρος
Βασίλης Σταμάτης
Τριαντάφυλλος Μιχαηλίδης
Θωμάς Παπαδημητρίου
Κώστας Ρώσσης
Επίσης, μετέχουν λόγω εκλογής στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής Άρης Μπαρτζώκας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πάνου.
Η νέα γραμματεία θα αναλάβει τα καθήκοντα της από την 1 Ιανουαρίου 2019.
Το σώμα ενέκρινε δια βοής τον οικονομικό έλεγχο τρέχοντος έτους της παράταξης και ευχαρίστησε την απερχόμενη Γραμματεία για το έργο της.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments