Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Χαράς στην Πρέβεζα

Λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Χαράς στην Πρέβεζα

Ο Δήμος Πρέβεζας επιθυμώντας να διευρύνει τις δραστηριότητες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της  Χαράς αλλά και να   τονώσει την επισκεψιμότητα στην πόλη,  προτίθεται και φέτος  να λειτουργήσει υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη Αγορά από τις 14-12-2018 έως και τις 8-1-2019, στον χώρο μεταξύ της Πλατείας Δικαστηρίων κ της  Πλατείας Ανδρούτσου. Ο μέγιστος αριθμός των ξύλινων  κατασκευών  που θα διατεθούν από τον Δήμο θα είναι  5, σύμφωνα με την υπ. αριθμ  582/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, ενώ εφόσον ο αριθμός των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων είναι μεγαλύτερος θα γίνει κλήρωση.

Εάν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις από επιχειρήσεις των οποίων η άδεια είναι εντός των ορίων του Δήμου θα προτιμηθούν και επιχειρήσεις εκτός του Δήμου Πρέβεζας.

Τα είδη  που θα πωλούνται και οι δραστηριότητες που  θα  αναπτυχθούν θα πρέπει   να  συνάδουν με το πνεύμα των Χριστουγέννων, ενώ αν πρόκειται για τρόφιμα, αυτά  θα πρέπει να ακολουθούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης  υγειονομικής νομοθεσίας, ως εξής:

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ

 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

 ΕΙΔΗ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ

 ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

 ΒΙΒΛΙΑ , ΠΙΝΑΚΕΣ, ΑΦΙΣΣΕΣ

 ΑΝΘΗ, ΦΥΤΑ

 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ( χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα ,

αρτοσκευάσματα, ζαχαρωτά, ξηροί καρποί , κάστανα, τυποποιημένα γλυκίσματα

κλπ)

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

 ΖΩΓΡΑΦΟΣ

. Η υποβολή των προτάσεων συμμετοχής θα πρέπει να γίνει έως τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Για τους όρους και τις προϋποθέσεις διενέργειας καθώς και τον καθορισμό των πωλούμενων ειδών και δραστηριοτήτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο Δήμο Πρέβεζας στο τηλ.2682360656 (αρμ. κ. Κοψάρη Δήμητρα.)

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments