Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτική / Γ.Καραγιάννης ,βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων:”Βαθαίνει το ρήγμα με την ”άλλη μεριά ”

Γ.Καραγιάννης ,βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων:”Βαθαίνει το ρήγμα με την ”άλλη μεριά ”

imagesΤην εκτίμησή του ότι βαθαίνει το ρήγμα με την ‘άλλη μεριά’, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν όχι και δήλωσαν παρών στην πρόσφατη ψηφοφορία, διατύπωσε μιλώντας σήμερα στο Δ/Ρ στην εκπομπή ”Πρωινή Ενημέρωση”(Χάρης Δάφλος) ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης, ενόψει και της δεύτερης κρίσιμης ψηφοφορίας την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιουλίου.

Ο κ.Γ. Καραγιάννης πρόσθεσε ότι βαθαίνει το ρήγμα γιατί υπάρχουν ιδεοληπτικά σύνδρομα της ατεκμηρίωτης θεωρίας για επιστροφή στη δραχμή με τα οποία η σύγχρονη αριστερά αναγκαστικά αργά ή γρήγορα θα έλθει σε σύγκρουση.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, είπε στη συνέχεια, είναι να προχωρήσει η σταδιακή ομαλοποίηση της οικονομίας πάντα στο πλαίσιο της παραμονής της χώρας στα ευρωπαϊκά πλαίσια.

Όσον αφορά τα θέματα της κυβέρνησης ο Γ. Καραγιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στο χέρι του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, είναι η νέα κυβερνητική ομάδα να ‘τρέξει’ τις εξελίξεις γιατί θα πρέπει η κυβέρνηση να αρχίσει να κυβερνάει με προτεραιότητα στη στήριξη των μικρομεσαίων και των αγροτών.

Τέλος ο κ.Γ Καραγιάννης δεν θέλησε να σχολιάσει τη δήλωση του συναδέλφου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Θανάση Πετράκου, ότι ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να βάλει στις λίστες όλους τους σημερινούς βουλευτές ενώ κατέληξε λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να μην στηρίξει την κυβέρνηση και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.make music movie

Δείτε Επίσης

Τι φταίει εν τέλει για την εξάπλωση του ιού στα Γιάννενα;

Σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις του περιφερειάρχη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of