Σάββατο , 4 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη στα εγκαίνια της Ιονίας Οδού στα Ιωάννινα: «Η Ελλάδα που προχωρεί θα νικήσει την Ελλάδα  της μικροψυχίας και του λαϊκισμού»  

Δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη στα εγκαίνια της Ιονίας Οδού στα Ιωάννινα: «Η Ελλάδα που προχωρεί θα νικήσει την Ελλάδα  της μικροψυχίας και του λαϊκισμού»  

xatzidakis_aftodioikisi-324x235Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—

Ο  Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση, στα εγκαίνια της Ιονίας Οδού στα Ιωάννινα:

«Σήμερα, έχουμε δύο εικόνες: Από τη μια πλευρά η εικόνα της Ελλάδας που προχωρεί, που κατασκευάζει έργα τα οποία συμβάλλουν σε μια καλύτερη ζωή, συμβάλλουν στην ανάπτυξη. Έχω ζήσει από κοντά την εξέλιξη της Ιονίας Οδού και θυμάμαι πάντα τις δύσκολες διαπραγματεύσεις της περιόδου 2012 – 2013 ως αρμόδιος Υπουργός για την επανεκκίνηση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. Τελειώνουν οι αυτοκινητόδρομοι αυτοί οι οποίοι ανήκουν πια σε όλους τους Έλληνες πολίτες. 

Από την άλλη, είχαμε σήμερα εδώ και την Ελλάδα του λαϊκισμού, της μικροψυχίας, της αερολογίας. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σπεύδει να οικειοποιηθεί όλα τα έργα, όταν δεν τα είχε ψηφίσει στη Βουλή. Όταν υποδαύλιζε το κίνημα “Δεν πληρώνω”. Και σπεύδει να κάνει το μαύρο άσπρο, λέγοντας ο πρωθυπουργός και αρμόδιος Υπουργός ότι τάχα εξοικονομήθηκαν 700.000.000 ευρώ, ενώ ξέρουμε πως λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε το πρώτο εννεάμηνο της Κυβέρνησης αυτής – με την περήφανη διαπραγμάτευση Τσίπρα – Βαρουφάκη και τα capital controls – οι εργολάβοι αξίωσαν και πήραν τελικά 500.000.000 ευρώ πανωπροίκι.

Εν πάση περιπτώσει, κρατώ τη θετική πλευρά. Η Ελλάδα που προχωρεί θα νικήσει την Ελλάδα της μικροψυχίας και του λαϊκισμού. Μια καινούρια μέρα θα ξημερώσει σε αυτόν τον τόπο. Ο λαϊκισμός είναι κοντά στη δύση του».  

Δείτε Επίσης

Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης των μέτρων για τον εμβολιασμό ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments