Τρίτη , 2 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Διαμαρτυρία δασεργατών στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Διαμαρτυρία δασεργατών στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Παρά τις δεσμεύσεις του κ. Λαφαζάνη ότι θα επιστρέψουν στη δουλειά τους κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

dasergates

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας πραγματοποιούν αυτή την ώρα 200 δασεργάτες από τις Σκουριές Χαλκιδικής. Οι δασεργάτες μετά και τις τελευταίες κινητοποιήσεις έξω από το υπουργείο στην Αθήνα είχαν λάβει την δέσμευση του κ.Λαφαζάνη ότι θα επιστρέψουν στις δουλειές τους, ωστόσο μέχρι την περασμένη Δευτέρα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέφεραν ότι «είναι Δευτέρα, εμείς παραμένουμε χωρίς λόγο και αφορμή άνεργοι και περιμένουμε την αυριανή απόφαση που θα μας επιτρέψει να γυρίσουμε στις δουλειές μας. Αν αυτή η δέσμευση ξεχαστεί θα είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, μέχρι να λάβουμε μια ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον μας. Και ειδικά αφού ακούσαμε τον ίδιο τον αρμόδιο Υπουργό να μας λέει ότι δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας. Εμείς με το μέλλον μας δεν παίζουμε. Με τον αγώνα μας θα επιστρέψουμε στις δουλειές μας και θα προστατέψουμε τα δάση μας».

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Κατάληψη της Πρυτανείας από φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Σε κατάληψη της Πρυτανείας στο Μεταβατικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προχώρησαν φοιτητές του ιδρύματος σήμερα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of