Παρασκευή , 21 Φεβρουαρίου 2020
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Εκδήλωση Ο.Π.Κ.Π.Ι. με τίτλο “Συντάξεις για Νέους-Ένα Αναπτυξιακό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης”

Εκδήλωση Ο.Π.Κ.Π.Ι. με τίτλο “Συντάξεις για Νέους-Ένα Αναπτυξιακό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης”

Ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων με τoν καινούργιο χρόνο ανοίγει τον νέο κύκλο των δραστηριοτήτων του με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση, σε ένα από τα πιο κρίσιμα και δυσεπίλυτα προβλήματα που απασχολεί  κυβερνήσεις , πολίτες και ειδικούς επιστήμονες, το συνταξιοδοτικό πρόβλημα και τη σχέση του με την οικονομική ανάπτυξη.

Στη χώρα μας το συνταξιοδοτικό έχει καταστεί το κυριότερο πρόβλημα εσωτερικής πολιτικής,αφού η δημοσιονομική του διάσταση έχει μετεξελιχθεί σε πολιτική, λόγω του οικονομικού του μεγέθους αλλά και του εύρους των κοινωνικών στρωμάτων που άμεσα επηρεάζει, κυρίως τους συνταξιούχους και τους νέους που είτε έχουν μπει στην αγορά εργασίας είτε όχι.

Για το θέμα αυτό και με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του με τίτλο: ‘’Συντάξεις για Νέους-Ένα Αναπτυξιακό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης’’ (Μ. Νεκτάριος, Π. Τήνιος και Γ. Συμεωνίδης, εκδόσεις Παπαζήση 2018) θα μιλήσει και θα συζητήσει με τους πολίτες ο κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος Καθηγητής Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο«Δ. Χατζής» τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στις 20.30.

Δείτε Επίσης

Τιμήθηκε η μνήμη των πεσόντων στο Μπιζάνι

Στον τύμβο Μπιζανομάχων συνεχίστηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. Στο σημείο τελέστηκε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of