Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Δήμαρχος Ιωαννίνων:Χαρά και υπερηφάνεια για τους τρεις κωπηλάτες μας

Δήμαρχος Ιωαννίνων:Χαρά και υπερηφάνεια για τους τρεις κωπηλάτες μας

dhmarxosΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας εκφράζουν ολόθερμα συγχαρητήρια στους Στέφανο Ντούσκο, Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα, τους τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, που εκπροσώπησαν επάξια τα Ιωάννινα και την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος τονίζει:

«Όλοι οι Γιαννιώτες αισθανόμαστε χαρά και υπερηφάνεια για τους τρεις κωπηλάτες μας, αλλά και για το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων που συνεχίζει να αναδεικνύει Ολυμπιονίκες. Ανεξάρτητα από την κατάταξη, το πρώτιστο σε μια Ολυμπιάδα, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία και εκπληρώνει το όνειρο κάθε αθλητή, είναι η συμμετοχή. Η γνώση ότι αγωνίζεσαι ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Η συναίσθηση ότι κέρδισες αυτό το δικαίωμα με θυσίες και κόπους.

Ο Γιάννης Τσίλης και ο Γιώργος Τζιάλλας  εκπλήρωσαν για δεύτερη φορά αυτό το όνειρο. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε όλοι μας σε αυτούς τους δύο αθλητές που για πολλά χρόνια μας χαρίζουν νίκες και μετάλλια.

Ο Στέφανος Ντούσκος, «το νέο αίμα» του Ν.Ο.Ι. , ανακηρύχτηκε Ολυμπιονίκης στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έδειξε πως εκτός από τα συγχαρητήρια του αξίζει και το μέλλον.

Σε μια εποχή όπου έχουμε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από θετικά πρότυπα, τρία νέα Γιαννιωτόπουλα μας δείχνουν το δρόμο της προσπάθειας και των υψηλών στόχων που κατακτώνται με σκληρή και  μεθοδική δουλειά, επιμονή και μεγάλες θυσίες.

Και πάλι συγχαρητήρια στους τρεις Γιαννιώτες κωπηλάτες, όπως και στους υπόλοιπους αθλητές των δύο πληρωμάτων στην τετράκωπο».

 

 

Δείτε Επίσης

Δ.Παπαγεωργίου-Δεν πρόκειται να παρέμβω στις διαδικασίες καμιάς παράταξης.

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—- Συνέντευξη στην οποία κατέθεσε  τις απόψεις  του για επίκαιρα ζητήματα του δήμου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments