Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Εκτός έδρας με την ΑΕΛ αγωνίζεται η Προοδευτική

Εκτός έδρας με την ΑΕΛ αγωνίζεται η Προοδευτική

Με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Προοδευτικής Περάματος. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή (24/2, 15:00) την ΑΕΛ στοχεύοντας σε θετικό αποτέλεσμα που θα διαφοροποιήσει σημαντικά τα δεδομένα στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι της Κυριακής, ο κ. Κοζανίτης σημείωσε: «Η ομάδα παίζει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, είμαι όμως πολύ αισιόδοξος για την έκβασή του γιατί βλέπω στις προπονήσεις ότι οι κοπέλες είναι πειθαρχημένες και αφομοιώνουν πολύ γρήγορα αυτά που προσπαθώ να αλλάξω και τη δεδομένη χρονική στιγμή αφορούν την επιθετική λειτουργία.

Υπάρχουν εξαιρετικές παίκτριες, πρέπει όμως να καταλάβουν ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και να βρεθεί εκεί που της αξίζει και τη νέα χρονιά.

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι οι κοπέλες έχουν πολύ καλή τεχνική και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί κάνει πιο εύκολη τη δική μου δουλειά στις προπονήσεις, έτσι ώστε να προσθέτω τα στοιχεία που θέλω για να γίνουμε ένα καλό σύνολο».

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής θα ολοκληρωθεί σήμερα, ενώ η 19μελής αποστολή που θα ταξιδέψει για Λάρισα θα αποτελείται από τις: Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Υφαντή, Αρσένη, Παπαδημητρίου, Σκούρου, Σιούλα, Πελεκούδα, Μπάσκα, Μιχαηλίδου, Ράπτη, Ντόκου, Οικονομίδη, Νικολάου, Τσιούρη, Μήτα, Ντόβα, Κούκα.

 

Κέρδισε ένσταση και Καρδίτσα

Στο μεταξύ, όπως αναμενόταν, η διοίκηση της Προοδευτικής δικαιώθηκε αναφορικά με την ένσταση που είχε καταθέσει μετά το τέλος της αναμέτρησης με τις Ελπίδες Καρδίτσας λόγω μη παρουσίας γιατρού, μέλους του ιατρικού συλλόγου, στον «εν λόγω» αγώνα.

Με απόφασή της, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κατακύρωσε το παιχνίδι υπέρ της Προοδευτικής με τέρματα 3-0 και επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ στις Ελπίδες Καρδίτσας.

Μετά από αυτήν την απόφαση, οι βαθμολογικές ανακατατάξεις έφεραν την ομάδα της Καρδίτσας στους 13 βαθμούς και την Προοδευτική στους 8, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της δεύτερης για παραμονή στην κατηγορία.

 

 

Τέλος, σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00, στην αίθουσα δεξιώσεων του Μεζεδοπωλείου Ζαϊρέ (στο Μώλο απέναντι από την πλατεία Μαβίλη), ο σύλλογος θα κόψει την ετήσια βασιλόπιτα του.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments