Κυριακή , 23 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Επίσκεψη  του Κώστα Μπάρκα(ΣΥΡΙΖΑ) στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Επίσκεψη  του Κώστα Μπάρκα(ΣΥΡΙΖΑ) στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

ASTINOMIAΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας πραγματοποίησε ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, το μεσημέρι της Δευτέρας, 13-3-2017. Τον βουλευτή υποδέχτηκαν ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας Δημήτρης Σιόρεντας, ο Υποδιευθυντής της Δ/νσης Θανάσης Γούλας και οι Διοικητές των  Αστυνομικών Τμημάτων Έδρας.

Ο Κώστας Μπάρκας συνεχάρη τον Δημήτρη Σιόρεντα για την τοποθέτησή του στη συγκεκριμένη θέση ευθύνης και εξέφρασε τη βούλησή του για αρωγή και συμπαράσταση σε θέματα ενίσχυσης των Τμημάτων της Α.Δ. Πρέβεζας με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό, παρά τις ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες  που επικρατούν στη χώρα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν οι αλλαγές που επιφέρει το σχέδιο  αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, διορθώνοντας στρεβλώσεις και παθογένειες δεκαετιών, καθώς και η συμβολή τους στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση και πρόληψη της εγκληματικότητας στο Νομό Πρέβεζας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το θεσμό των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων, που έχει επεκταθεί και εφαρμόζεται στο Νομό Πρέβεζας, προσφέροντας  υπηρεσίες αστυνόμευσης στους πολίτες απομακρυσμένων περιοχών.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Κώστας Μπάρκας δήλωσε «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω  τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας, τον κ. Σιόρεντα,  και να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη νέα του θέση. Τα καθήκοντα που αναλαμβάνει είναι δύσκολα και σύνθετα. Ωστόσο, είμαι  βέβαιος ότι η πλούσια εμπειρία, η ευσυνειδησία,  ο επαγγελματισμός  του και τα ικανά στελέχη που τον πλαισιώνουν, αποτελούν εχέγγυα, ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στα αυξημένα του καθήκοντα, παρέχοντας  καλύτερες υπηρεσίες προστασίας στους πολίτες».

 

Δείτε Επίσης

Κορονοϊός: 18.333 κρούσματα σήμερα – 73 θάνατοι και 668 διασωληνωμένοι, 236 κρούσματα στο Νομό Ιωαννινων

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα Σάββατο 22 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments