Παρασκευή , 30 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

gainnena tvraΑπό:Γιώργος Γκόντζος–|Ο επικεφαλής Άρης Μπαρτζώκας και μέλη της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» θα είναι στο Πέραμα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, ώρα 11:30, στο cafe – restaurant  “Όναρ”, για να συνομιλήσουν με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Καλούμε όλους και όλες να είναι παρόντες και παρούσες, ώστε να βρεθούν λύσεις για το Πέραμα, με την ενεργό συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.

Η επίσκεψη γίνεται στα πλαίσια προγραμματισμένων επισκέψεων της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» στις δημοτικές κοινότητες του Δήμου μας, προκειμένου να ακουστεί η φωνή των δημοτών στο δημοτικό συμβούλιο και να αναδειχθούν τα τοπικά προβλήματα, σε μια δύσκολη για όλους μας συγκυρία. Σε μια παλιότερη αντίστοιχη επίσκεψη, στα Μάρμαρα, η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» ανέδειξε το τοπικό πρόβλημα της μονάδας βιοαερίου, συμβάλλοντας στην επίλυσή του.

Η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» είναι μια ακομμάτιστη παράταξη ενεργών πολιτών η οποία μακριά από γραμμές και από συμφέροντα, δίνει τη μάχη για να εξελιχθούν τα Γιάννενα σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη.

Η Γραμματεία της Παράταξης

Δείτε Επίσης

Ο Δήμος Ζαγορίου διαμαρτύρεται προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Υπουργείο Παιδείας για το κλείσιμο της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς

Με την υπ. αρ. 36/2021 απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζαγορίου αποφάσισε ομόφωνα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of