Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / ΗΠΑ: Απαγορεύεται οι δημόσιοι υπάλληλοι να πηγαίνουν με ιερόδουλες

ΗΠΑ: Απαγορεύεται οι δημόσιοι υπάλληλοι να πηγαίνουν με ιερόδουλες

Με απόλυση κινδυνεύουν όσοι δεν τηρούν το νόμο

ierodoules2

Απαγορεύεται οι κρατικοί υπάλληλοι που εργάζονται στο υπουργείο Δικαιοσύνης να πηγαίνουν με ιερόδουλες, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το αμερικανικό υπουργείο. Την εγκύκλιο υπογράφει ο Αμερικανός Γενικός Εισαγγελέας ενώ όσοι δεν συμμορφωθούν με την οδηγία κινδυνεύουν να απολυθούν.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί πως δεν μπορεί να καταπολεμηθεί η παράνομη πορνεία και το trafficking αν οι ίδιοι οι υπάλληλοί του συμμετέχουν σε αυτά, ενώ όπως σημειώνεται υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν οι κρατικοί υπάλληλοι θύματα εκβιασμού, εξαιτίας της συγκεκριμένης σεξουαλικής τους δραστηριότητας.

Η εγκύκλιος έρχεται στον απόηχο μιας σειράς δυσάρεστων σκανδάλων που ταλάνισαν το Υπουργείο Δικαιοσύνης με εργαζόμενους σε αυτό να φέρνουν ιερόδουλες ακόμα και στο Υπουργείο.

Σύμφωνα με έκθεση, υπάλληλοι του τομέα καταπολέμησης ναρκωτικών είχαν λάβει μέρος σε σεξ πάρτι τα οποία χρηματοδοτούσαν έμποροι ναρκωτικών, ενώ Αμερικανός σερίφης απασχολούσε δύο Ταϊλανδές ιερόδουλες.

Στην έκθεση του γενικού επιθεωρητή, κατηγορούνται οι εποπτικές αρχές ότι κατ “επανάληψη δεν ανέλαβαν δράση, όταν τα μέλη του προσωπικού τους πιάστηκαν για σεξουαλικά παραπτώματα.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Τρίτο ετήσιο βραβείο της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE / NGL για «δημοσιογράφους, μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και υπερασπιστές του δικαιώματος στην πληροφόρηση»

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, με αφορμή την τρίτη ετήσια απονομή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of