Παρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / ΗΠΑ: Ετοιμότητα για τις εξελίξεις στην Υεμένη

ΗΠΑ: Ετοιμότητα για τις εξελίξεις στην Υεμένη

«Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να διαθέτουν στοιχεία και πόρους στην περιοχή που θα μας επιτρέψουν να λάβουμε μέτρα, όπου κριθεί απαραίτητο»

al kaida yemeni

Οι ΗΠΑ έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν ζητήματα ασφαλείας στην Υεμένη παρά την απομάκρυνση των αμερικανικών δυνάμεων από τη χώρα αυτή, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

«Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να διαθέτουν στοιχεία και πόρους στην περιοχή που θα μας επιτρέψουν να λάβουμε μέτρα, όπου κριθεί απαραίτητο, ώστε να συνεχίσουμε να ασκούμε σημαντική πίεση σε στόχους εξτρεμιστών», δήλωσε ο Τζος Έρνεστ, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Ο Έρνεστ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του αμερικανικού προσωπικού και των στρατιωτών στην Υεμένη, όμως διευκρίνισε ότι η Ουάσινγκτον εξακολουθεί να συντονίζει θέματα ασφαλείας σε συνεργασία με την κυβέρνηση του προέδρου της Υεμένης Αμπντ Ράμπο Μάνσουρ Χάντι.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Χριψιμέ Χαρουτουνιάν, Πρόεδρος της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος -Ο ρόλος της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν είναι καθαρά αποσταθεροποιητικός

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τα σχέδια σε βάρος της Αρμενίας, την ηρωική στάση του λαού της , ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of