Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / ΗΠΑ: Ετοιμότητα για τις εξελίξεις στην Υεμένη

ΗΠΑ: Ετοιμότητα για τις εξελίξεις στην Υεμένη

«Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να διαθέτουν στοιχεία και πόρους στην περιοχή που θα μας επιτρέψουν να λάβουμε μέτρα, όπου κριθεί απαραίτητο»

al kaida yemeni

Οι ΗΠΑ έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν ζητήματα ασφαλείας στην Υεμένη παρά την απομάκρυνση των αμερικανικών δυνάμεων από τη χώρα αυτή, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

«Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να διαθέτουν στοιχεία και πόρους στην περιοχή που θα μας επιτρέψουν να λάβουμε μέτρα, όπου κριθεί απαραίτητο, ώστε να συνεχίσουμε να ασκούμε σημαντική πίεση σε στόχους εξτρεμιστών», δήλωσε ο Τζος Έρνεστ, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Ο Έρνεστ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του αμερικανικού προσωπικού και των στρατιωτών στην Υεμένη, όμως διευκρίνισε ότι η Ουάσινγκτον εξακολουθεί να συντονίζει θέματα ασφαλείας σε συνεργασία με την κυβέρνηση του προέδρου της Υεμένης Αμπντ Ράμπο Μάνσουρ Χάντι.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Ι.Μουσλέμ(Δημοκρατική Ένωση Συρίας)-Ντροπή για κάθε ελεύθερο άνθρωπο-Οι πρώτες επιθέσεις σε βάρος των εισβολέων-“Σιωπή” της Διεθνούς Κοινότητας

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Την πληροφορία ότι η πολιτοφυλακή των Κούρδων ανταρτών κατάφερε χτες, λίγες ώρες ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of