Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / ΗΠΑ: Ετοιμότητα για τις εξελίξεις στην Υεμένη

ΗΠΑ: Ετοιμότητα για τις εξελίξεις στην Υεμένη

«Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να διαθέτουν στοιχεία και πόρους στην περιοχή που θα μας επιτρέψουν να λάβουμε μέτρα, όπου κριθεί απαραίτητο»

al kaida yemeni

Οι ΗΠΑ έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν ζητήματα ασφαλείας στην Υεμένη παρά την απομάκρυνση των αμερικανικών δυνάμεων από τη χώρα αυτή, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

«Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να διαθέτουν στοιχεία και πόρους στην περιοχή που θα μας επιτρέψουν να λάβουμε μέτρα, όπου κριθεί απαραίτητο, ώστε να συνεχίσουμε να ασκούμε σημαντική πίεση σε στόχους εξτρεμιστών», δήλωσε ο Τζος Έρνεστ, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Ο Έρνεστ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του αμερικανικού προσωπικού και των στρατιωτών στην Υεμένη, όμως διευκρίνισε ότι η Ουάσινγκτον εξακολουθεί να συντονίζει θέματα ασφαλείας σε συνεργασία με την κυβέρνηση του προέδρου της Υεμένης Αμπντ Ράμπο Μάνσουρ Χάντι.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments