Παρασκευή , 9 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Η Χίλαρι Κλίντον με … «κέρατα» στο εξώφυλλο του TIME

Η Χίλαρι Κλίντον με … «κέρατα» στο εξώφυλλο του TIME

Το γράμμα “M” από τον τίτλο του περιοδικού σχηματίζει κάτι που μοιάζει με κέρατα στο κεφάλι της πρώην υπουργού Εξωτερικών

xilari_2

Η Χίλαρι Κλίντον με κέρατα! Έτσι λοιπόν την φιλοξενεί το τελευταίο τεύχος του περιοδικού TIME που φαίνεται σαν να έχει κέρατα. Συγκεκριμένα, το γράμμα “M” από τον τίτλο του περιοδικού, που φιλοξενεί άρθρο με τίτλο «Ο Τρόπος της Κλίντον» σχετικά με τις πιθανότητές της για την αμερικανική προεδρία, σχηματίζει κάτι που μοιάζει με κέρατα στο κεφάλι της πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Παράλληλα,οι πολιτικοί συντάκτες παρατήρησαν το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο με την σκοτεινή φιγούρα της Κλίντον στον απόηχο του σκανδάλου με τα emails, το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και απειλεί τις πιθανές μελλοντικές βλέψεις της για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις επόμενες προεδρικές εκλογές. Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό μέσα από τον Τύπο ότι η Κλίντον χρησιμοποιούσε τον προσωπικό λογαριασμό της του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επίσημη αλληλογραφία της ενώ βρισκόταν στην θέση του υπουργού Εξωτερικών. Το εξώφυλλο προκάλεσε έντονο σχολιασμό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Χθες το μεσημέρι, το Time ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ένα άρθρο στο οποίο αναφέρει 34 παραδείγματα με εξώφυλλα προσώπων «που δείχνουν σαν να έχουν κέρατα». Ενδεικτικά αναφέρει τα παραδείγματα του πρώην προέδρου και συζύγου της, του Μπιλ Κλίντον, του πάπα Βενέδικτου, του πάπα Ιωάννη Παύλου του Β”, του Τζον Τραβόλτα, του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, του Φραγκλίνου Ρούσβελτ, της Μάργκαρετ Θάτσερ, του πάπα Φραγκίσκου και του «κακού» Νταρθ Βέιντερ από τον Πόλεμο των Άστρων. Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το Time φιλοξενεί στο εξώφυλλό του μία «διαβολική» Κλίντον. Παρεμφερή κέρατα είχε η ίδια στο εξώφυλλο του περιοδικού της 16ης Νοεμβρίου 2009.

xilari klinton kerata

3

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments