Τρίτη , 27 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Θέσεις εργασίας δύο νέων ερευνητών / υποψηφίων διδακτόρων στο ΤΕΙ Ηπείρου

Θέσεις εργασίας δύο νέων ερευνητών / υποψηφίων διδακτόρων στο ΤΕΙ Ηπείρου

teiΑπό:Γιώργος Γκόντζος

To TEI Hπείρου ανακοινώνει την προκήρυξη δύο θέσεων εργασίας νέων ερευνητών/υποψηφίων διδακτόρων στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής, για το πρόγραμμα Marie Skłodowska Curie, Εκπαιδευτικό Δίκτυο Καινοτομίας ‘Tendon Therapy Train’ ΗΟΡΙΖΟΝ 2020, που υλοποιείται στο Ίδρυμα.

Είναι ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα καινοτομίας το οποίο θα εκμεταλλευτεί τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην μηχανική ιστών, για να αναπτύξει πρωτοποριακά θεραπευτικά/φαρμακευτικά προϊόντα για την αποκατάσταση και αναγέννηση τενόντων για ανθρώπους και ίππους. Το δίκτυο αποτελείται από επτά ακαδημαϊκά ινστιτούτα, επτά εταιρείες και δύο νοσοκομεία από έξι Ευρωπαϊκές χώρες (Ιρλανδία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία και Γαλλία).

Καταληκτική ημερομηνία  υποβολής δικαιολογητικών: 30 Δεκεμβρίου 2015.

Τα προσόντα, οι προϋποθέσεις συμμετοχής και οι σχετικές πληροφορίες είναι αναρτημένες στις ανακοινώσεις του κεντρικού site του TEI Hπείρου: httpsss://www.teiep.gr/en/, καθώς και στο httpsss://ec.europa.eu/research/participants/portal/doc/call/h2020/h2020-msca-itn-2015/1622613-itn_2015_-_guide_for_applicants_v1_en.pdf.

 

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση μνήμης για τη ναζιστική θηριωδία στη Μουσιωτίτσα

Tους 152 εκτελεσθέντες από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 25 Ιουλίου του 1943 στη Μαρτυρική ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of