Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Καλά στην υγεία τους είναι οι μαθητές που παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Καλά στην υγεία τους είναι οι μαθητές που παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Σήμερα, θα συνεχίσουν την εκδρομή τους στην ανατολική Κρήτη

nosokomeio_domatio_626_355

Καλά στην υγεία τους είναι οι 22 από τους 59 μαθητές από το Αμύνταιο Φλώρινας, που βρίσκονται στην Κρήτη και την Κυριακή το βράδυ παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Σήμερα, θα συνεχίσουν την εκδρομή τους στην ανατολική Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν, οι καθηγητές και οι μαθητές τον ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή του στο προσωρινό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν. Επίσης, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Κρήτη, τους Κρητικούς και τις υπηρεσίες υγείας, τον διοικητή και το προσωπικό του «Βενιζέλειου» νοσοκομείου για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης «οι υγειονομικές υπηρεσίες των ΠΕ Ρεθύμνου και Χανίων ερευνούν σε χώρους εστίασης τα αίτια που προκάλεσαν τα προβλήματα υγείας στους μαθητές που, ευτυχώς, αντιμετωπίστηκαν και ξεπεράστηκαν γρήγορα».

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of