Πέμπτη , 23 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Κατραχούρας(αντιδήμαρχος Ζηρού)–Θεαματική έναρξη ,μεγάλη συμμετοχή στο 4ο “Μαγικό Χωριό” Δήμου Ζηρού-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Κ.Κατραχούρας(αντιδήμαρχος Ζηρού)–Θεαματική έναρξη ,μεγάλη συμμετοχή στο 4ο “Μαγικό Χωριό” Δήμου Ζηρού-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

IMG_8465Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Για “θεαματική έναρξη και  με μεγάλη συμμετοχή του κοινού”, έκανε λόγο ο Κώστας Κατραχούρας, αντιδήμαρχος δήμου Ζηρού, σε παρέμβασή του στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος),στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων,με αφορμή τις εκδηλώσεις του  4ου “Μαγικού Χωριού” Δήμου Ζηρού σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό

Στο χώρο του Μαγικού χωριού στη Φιλιππιάδα, μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας, έψαλαν τα κάλαντα, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια κι έκαναν διάφορες δημιουργίες. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα μέλη του Ποντιακού Συλλόγου Νέας Κερασούντας τα οποία χόρεψαν ποντιακά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων. Στο χώρο των εκδηλώσεων υπήρχε φωτογράφος ο οποίος φωτογράφιζε τα παιδιά και προσέφερε δωρεάν τις φωτογραφίες.

Στο Θεσπρωτικό ο μάγος  ‘καπελαράς’ με τη βοήθεια του ‘ξωτικού’ των Χριστουγέννων αλλά και παιδιών, εντυπωσίασε με τα ‘μαγικά’ του. Τα παιδιά, δημιούργησαν, έπαιξαν και άκουσαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την φιλαρμονική “Απόλλων” Θεσπρωτικού.

Τις εκδηλώσεις στο Θεσπρωτικό παρακολούθησε και ο δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος. Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Ρεμπής Ζήκος, ο δημοτικός σύμβουλος Αθανασόπουλος Περικλής, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Θεσπρωτικού κ. Μήτσιος Δημήτριος, πρόεδροι και εκπρόσωποι Τ.Κ., συλλόγων και φορέων της περιοχής, γονείς παιδιών και αρκετός κόσμος.

Ο αντιδήμαρχος Κώστας Κατραχούρας ευχαρίστησε   την εταιρία “Νέα Οδός”, που είναι χορηγός του 4ου Μαγικού Χωριού του Δήμου Ζηρού.

Ακούστε την συνέντευξη του αντιδημάρχου και διαβάστε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών https://www.youtube.com/watch?v=9m5f1miWKaM

 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

 

27/12/2017:

11.00 -13.00: Πρόγραμμα για παιδιά από μάγο -ταχυδακτυλουργό και το ‘ξωτικό’ των Χριστουγέννων.

28/12/2017:

10.30 -14.30: Αφηγήσεις παραμυθιών και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Παράλληλες εκδηλώσεις: 11.00 -13.00: Πρόγραμμα για παιδιά από μάγο -ταχυδακτυλουργό και το ‘ξωτικό’ των Χριστουγέννων.

 

29/12/2017:

12.30 μ.: Χορευτικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανωγειατών.

 

Παράλληλες εκδηλώσεις: 11.00 -13.00: Πρόγραμμα για παιδιά από μάγο -ταχυδακτυλουργό και το ‘ξωτικό’ των Χριστουγέννων.

 

10.30 -14.30: Αφηγήσεις παραμυθιών και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

 

30/12/2017:

10.30 -14.30: Αφηγήσεις παραμυθιών και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

17.30 – 20.30: Πρόγραμμα για παιδιά από μάγο, ταχυδακτυλουργό, το ‘ξωτικό’ των Χριστουγέννων καθώς και ξυλοπόδαρο.

 

31/12/2017:

11.00: Χορευτικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιάς Φιλιππιάδας.

Αφηγήσεις παραμυθιών και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

 

1/1/2018: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

 

2/1/2018:

17.30 – 20.30: Πρόγραμμα για παιδιά από μάγο, ταχυδακτυλουργό, το ‘ξωτικό’ των Χριστουγέννων καθώς και ξυλοπόδαρο.

 

ΛΗΞΗ 4ου ΜΑΓΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!

 

* Στις 29 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ η Ενορία Αγίου Βησσαρίωνα Φιλιππιάδας θα διοργανώσει σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Ηλιάνα” εορταστικό δείπνο με τραγούδια και χορούς!

 

Στις 30 Δεκεμβρίου στο Θεσπρωτικό παίζουμε για κοινωνικό σκοπό

* Στις 30 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, στο στάδιο “Κατερίνα Θάνου” στο Θεσπρωτικό θα γίνουν “παιχνίδια χωρίς σύνορα” για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Τα παιχνίδια συνδιοργανώνουν: Το Κ.Δ.Α.Π. Ριζοβουνίου “Το Μελίσσι”, ο Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού. Ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Θεσπρωτικού, ο Α.Γ.Ο. Θεσπρωτικού, η Τοπική Κοινότητα, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζηρού και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ζηρού.

Θα διεξαχθούν παιχνίδια: Ποδοσφαίρου, αγώνας ταχύτητας με διάφορα εμπόδια, μουσικές καρέκλες, διελκυστίνδα, street Tennis.

Στην είσοδο του σταδίου θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών βασικής ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζηρού.  

* Υπενθυμίζουμε ότι στον χώρο εκδηλώσεων του 4ου Μαγικού Χωριού, υπάρχει το σπιτάκι της ‘αλληλεγγύης’ όπου θα συλλέγονται καθημερινά τρόφιμα και είδη για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Επίσης καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου βρίσκονται στα Σούπερ Μάρκετ “Αγγέλης” στη Φιλιππιάδα και ‘Α Β Βασιλόπουλος’ στο Θεσπρωτικό.

Η στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών και συμπολιτών είναι υπόθεση όλων μας.

 

 

Δείτε Επίσης

Σεμινάριο Αργυροτυπίας από την Ελένη Τραγέα στο Photometria Festival

Σεμινάριο Αργυροτυπίας με την Ελένη Τραγέα Πολιτιστικός Πολυχώρος «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) Σάββατο 26.9, 11:00 ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of