Τρίτη , 27 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Κ.Τασούλας:Eιρωνεία και ταπείνωση να προσποιείται ο Τούρκος Πρωθυπουργός πως τάχα κόπτεται για μια ισχυρή Ελλάδα

Κ.Τασούλας:Eιρωνεία και ταπείνωση να προσποιείται ο Τούρκος Πρωθυπουργός πως τάχα κόπτεται για μια ισχυρή Ελλάδα

images

Ο Συντονιστής ΟΔΕ Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τασούλας, με αφορμή τις δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Παρεμβαίνοντας σήμερα ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου σε πρόταση Τούρκου Βουλευτού να αναλάβει η Τουρκία το χρέος της Ελλάδος προς το ΔΝΤ, υποστήριξε πως εμείς (η Τουρκία) θέλουμε να είναι ισχυρή η Ελλάδα, θέλουμε να γίνει λίμνη ειρήνης το Αιγαίο και να λυθεί το Κυπριακό!

Όλα αυτά βέβαια, την ίδια στιγμή που παραβιάσεις και παραβάσεις και λοιπές προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και την ίδια στιγμή που όλοι ξέρουν πως η τουρκική αδιαλλαξία εμποδίζει επί 41 χρόνια την εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ για απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής από την Κύπρο.

Τέτοια ειρωνεία και ταπείνωση να προσποιείται ο Τούρκος Πρωθυπουργός πως τάχα κόπτεται για μια ισχυρή Ελλάδα, δεν το περιμέναμε. Αλλά εκεί μας έφτασε η δήθεν υπερήφανη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να είμαστε με το ένα πόδι έξω από την Ευρώπη εξαιτίας της και να «προθυμοποιείται» η Τουρκία να μας ξεπληρώσει τα χρέη!

 

Δείτε Επίσης

Σταύρος Καλογιάννης: «Η κύρωση από τη Βουλή της Απόφασης για τους ίδιους πόρους της ΕΕ αποτελεί προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης»

Στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το σ/ν για τους ίδιους πόρους της ΕΕ, τοποθετήθηκε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of