Παρασκευή , 9 Μαΐου 2025
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Μαθήματα «πρώτων βοηθειών» σε εργαζόμενους του Δήμου Ιωαννιτών

Μαθήματα «πρώτων βοηθειών» σε εργαζόμενους του Δήμου Ιωαννιτών

Μαθήματα «πρώτων βοηθειών» σε εργαζόμενους του Δήμου Ιωαννιτών, στο περιθώριο του καρδιολογικού συνεδρίου που έγινε στα Ιωάννινα απο τις 26-28/2/2015.

Ενημέρωση σχετική με την πρόληψη νοσημάτων της καρδιάς, καθώς και μαθήματα παροχής πρώτων βοηθειών σε περίπτωση καρδιακού επεισοδίου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εργαζόμενοι του Δήμου Ιωαννιτών,  στο θεατράκι στη περιοχή Σκάλα.
Από τις 11 το πρωί και μέχρι τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής 27/2, ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων του Δήμου που δήλωσε συμμετοχή, ενημερώθηκε και εκπαιδεύτηκε από γιατρούς καρδιολόγους, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ομάδων Εργασίας που οργάνωσε στα Γιάννενα η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών.
prwtes voithies

Δείτε Επίσης

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη για το Πάσχα

Ηπειρώτισσες, Ηπειρώτες, Φίλοι επισκέπτες της Ηπείρου Σήμερα είναι η εορτή των εορτών της Ορθοδοξίας. Είναι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x